Zosia - opinia (1) bardzo polecam każdemu!! super podejście do kursanta zarówno na teorii jak i... Zosia Kamila - opinia (1) Wszystkim, którzy się wahają przed wybraniem szkoły do nauki jazdy - polecam... Kamila Kinga - opinia (1) bardzo polecam! Jeździłam z panem Wojtkiem N. I bardzo się cieszę, że tak... Kinga
Piotr Ż. - opinia (1) Powiem w skrócie - najlepsza szkoła z najdoskonalszymi instruktorami w... Piotr Ż. Lusi - opinia (1) Pelen profesianalizm ze strony instruktorów. Najliepsza szkola! Polecam) Lusi Natalia - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy ,egzamin zdany za drugim razem . Pan... Natalia Sebastian - opinia (1) Polecam Akademię. Wykłady i zajęcia praktyczne na najwyższym poziomie.... Sebastian Oliwia - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Pana Macieja Zielińskiego. Uczył spokojnej i... Oliwia kapi - opinia (1) Polecam MiLę wszystkim , którzy chcą nauczyć się dobrze i przede wszystkim... kapi Magdalena - opinia (1) L-ka i Pan Krzysztof zrealizowali moje marzenie o posiadaniu prawa jazdy ale... Magdalena agata - opinia (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym podejściem bezbłędnie. Pan Piotr jest... agata Nikola - opinia (1) Polecam z całego serca Pana Łukasza. Jest cierpliwy, ma profesjonalne... Nikola Oskar - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę a konkretnie pana Artura od jazd, bardzo dobrze... Oskar Małgorzata - opinia (1) Najlepsza szkoła osk Kate polecam nie pożałujesz !Pani Kasia najlepszy... Małgorzata Hubert - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem bez większego stresu. Artur jest świetnym... Hubert Monika K. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej... Monika K. Patrycja - opinia (1) Polecam serdecznie. Miałam jazdy dodatkowe i zdałam za pierwszym razem. Patrycja Tomasz - opinia (1) Szybki kurs, teoria zaliczona na 100% prawko zdane, bardzo polecam Tomasz Iwona G. - opinia (1) osk alpina to strzał w 10. Instruktorzy bardzo cierpliwi i wyrozumiali, a to... Iwona G. Mariusz - opinia (1) Profesjonalne podejście i doskonały kontakt z kursantem. Olbrzymia wiedza i... Mariusz