Krystian - opinia (1) Szkolenia przeprowadzone wzorowo. Idealne przygotowanie do egzaminu jak i... Krystian Adrian - opinia (1) Bardzo polecam Michała Cieplińskiego super podejście przesympatyczny... Adrian Krzysztof M - opinia (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Trafiłem na Piotra, który jako... Krzysztof M
Marcin T. - opinia (1) Jak sama nazwa wskazuje szkoła jest The Best! Przygotowanie do jazdy i pracy... Marcin T. Sandra - opinia (1) Zdecydowanie polecam osk kate :) po przerwie, zdecydowałam się ponownie... Sandra Kamila - opinia (1) Do Kasi przeniosłam się z innej szkoły, po której miałam traumę. Okazało się,... Kamila Mateusz - opinia (1) Super podejście do kursanta, teoria przeprowadzona w bardzo prosty i fajny... Mateusz Angelika - opinia (1) Bardzo polecam osk kate, a szczególnie instruktor Barbarę Cybulską. P. Basia... Angelika Ola - opinia (1) Po 13 latach po zrobieniu kursu zdecydowałam, że podejdę do egzaminu i dzięki... Ola Wiktoria Kowalewska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Miałem zajęcia praktyczne z instruktorem... Wiktoria Kowalewska Jakub - opinia (1) fajna, miła atmosfera. polecam bardzo Jakub Natalia M. - opinia (1) Polecam szkółkę oraz instruktora Tomka. Od przekroczenia progu biura po... Natalia M. M.M - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę nauka jazdy Zbyszek. Podejście do kursanta na medal,... M.M Monika - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy! :) Atmosfera, podejście, przekazywanie... Monika Natalia - opinia (1) Pan Krzysztof jest najlepszym nauczycielem, polecam z czystym sumieniem! Natalia Aleksander - opinia (1) Serdecznie polecam Akademię, jazdy z Januszem Piotrkowskim przebiegały w... Aleksander Mateusz G. - opinia (1) Szkoła jazdy bardzo profesjonalnie przygotowała mnie do egzaminu państwowego.... Mateusz G. Hubert - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy , bardzo dobre przygotowanie do egzaminu... Hubert Były kursant OSK AS - opinia (1) Szkołę z czystym sumieniem mogę polecić. Jeździć uczyłem się u instruktora... Były kursant OSK AS Zosia - opinia (1) bardzo polecam każdemu!! super podejście do kursanta zarówno na teorii jak i... Zosia