Julia. K - opinia (1) Moja instruktora była P. Żaneta bardzo Ją poleca , jest Pani z charakterem ,... Julia. K Mateusz - opinia (1) Masa wiedzy, połączona z przyjemnością. Egzamin zdany za pierwszym razem... Mateusz Sofiia Orlova - opinia (1) Bardzo fajna szkoła , Pan Tomek najlepszy instruktor:) polecam od całego serca ! Sofiia Orlova
Oleksii Kurchin - opinia (1) Dzień dobry. Polecam. Wszystko super. Oleksii Kurchin Patryk - opinia (1) Sposób nauczania zarówno teorii jak i praktyki jest przystępny i... Patryk Jan - opinia (1) Polecam Pana Rafała, po prawie rocznej przerwie nadrobiliśmy wszystko w 3... Jan Janek - opinia (1) Mega fajna szkoła nauki jazdy, polecam serdecznie najlepszego instruktora... Janek Andrzej - opinia (1) Świetny instruktor Pan Rafal. Z poczuciem humoru i poważnym podejściem do... Andrzej Irena - opinia (1) Teorię uczyłam e-learningowo dlatego nie wiem jak odbywają się zajęcia na... Irena Sylwia - opinia (1) Serdecznie polecam firmę GDprawko! Oceniam jazdy dodatkowe z panem Adamem. Od... Sylwia Stanisław - opinia (1) Serdecznie polecam! Już zaczynając od wykładów, które są przeprowadzone w... Stanisław Sara - opinia (1) Najlepszy instruktor , którego każdy sobie marzy to Klaudia ! Komfortowa... Sara Anna K. - opinia (1) Pobierałam lekcje nauki jazdy u Pana Janusza Literackiego. Pan Janusz... Anna K. Karolina - opinia (1) Szkola na szustke z wielkim plusem. A ludzie w niej pracujący ,wlascicielkai... Karolina Mateo -Siwy - opinia (2) Polecam z czystym sercem Pana Łukasza i jego nowiutką kia rio. instruktor... Mateo -Siwy Olga Majewska - opinia (1) Świetna atmosfera, Pan Wojciech świetnie prowadził teorie po prostu nie dało... Olga Majewska Paweł W. - opinia (1) Praktyka w PORD zdana za pierwszym razem bez żadnych błędów! Pani Żaneta... Paweł W. Kasia - opinia (1) Bardzo polecam szkołę. Merytorycznie przeprowadzone szkolenie teoretycznie.... Kasia jan - opinia (1) Dobre podejście do kursanta elastyczne godziny. Polecam szkółkę jak i pana... jan Kinga M - opinia (1) Bardzo polecam osk kate, szczególnie instruktora Maćka. Świetny nauczyciel i... Kinga M