Weronika - opinia (1) Polecam z całego serduszka! Pani Żaneta to cudowna instruktorka. Miła... Weronika Weronika Kwiatkowska - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy ALDA oraz instruktora Pana Artura, który... Weronika Kwiatkowska Lizaveta - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku! 11/10 ️ Nowe zadbane samochody, bardzo miłe i... Lizaveta
Katarzyna - opinia (1) Polecam Pana Andrzeja i Pana Sławka. Zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny... Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Polecam, fajna kadra instruktorska w teorii jak i w praktyce, cierpliwi,... Katarzyna Mikołaj Z. - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Janusza Piotrkowskiego, bardzo dobrze... Mikołaj Z. Bartek - opinia (1) Kurs przeprowadzony w bardzo szybki i przyjemny sposób. Wszystko było... Bartek Ania F. - opinia (1) Najlepsi z najlepszych. Wspaniała kadra instruktorów. Profesjonalizm pod... Ania F. Grzegorz - opinia (1) Cieszę się że wybrałem akurat ten ośrodek szkoleniowy, ponieważ zostałem... Grzegorz Wiktoria - opinia (1) Najlepszy instruktor pan Krzyś przemiły wytłumaczy wyraźnie spokojnie prawko... Wiktoria Ania - opinia (1) Bardzo profesjonalne i zindywidualizowane podejście do kursantów. Wsparcie... Ania Magdalena Ligęzińska - opinia (1) Bardzo polecam. Jeździłam z Panem Tomkiem, egzamin z teorii jak i praktyki... Magdalena Ligęzińska Julia - opinia (1) Bardzo polecam! Miałam super instruktora który nauczył mnie bardzo dużo w... Julia Patryk Nowaczyk - opinia (1) Bardzo polecam,bardzo dobra atmosfera,wykłady sprawnie przeszły No i... Patryk Nowaczyk Darek - opinia (1) Pani Ania najlepsza instruktorka. Perfekcyjnie przygotowała mnie do jazdy.... Darek Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Pana . Wojciecha Szyszkowskiego , idealne przygotowanie do... Marta Grzegorz - opinia (2) Kat. B+E Cały kurs przebiega naprawdę sprawnie. Kontakt telefoniczny,... Grzegorz Dawid - opinia (2) Kategoria B+E . Super szkoła , pełen profesjonalizm i podejście do kursanta... Dawid Daria - opinia (1) Dzięki tej szkole udało mi się zdać prawo jazdy, naprawdę polecam! Daria Malinka - opinia (1) Polecam z całego serca Pana Andrzeja jako wykładowca zajęć teoretycznych jest... Malinka