Paulina - opinia (1) Serdecznie polecam osk kate. kilka spotkań w eLce z p. Kasią wystarczyło abym... Paulina Tomasz - opinia (2) Zdałem egzamin za pierwszym razem, więc śmiało mogę polecić tę szkołę jazdy.... Tomasz Jakub Grudziński - opinia (1) Bardzo pomocny, uśmiechnięty oraz profesjonalny pan Marcin, szybko oraz... Jakub Grudziński
Michał Piech - opinia (1) Bardzo polecam ta szkolke. Najlepszy instruktor Pan Paweł Anastaziak, zawsze... Michał Piech Julia - opinia (1) Pan Wojciech Szyszkowski to najlepszy instruktor w trójmieście. Pan Wojtek... Julia Marek S. - opinia (1) Gwarancja dobrze wydanych pieniędzy na profesjonalnym poziomie, polecam... Marek S. Anna Okrój - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej... Anna Okrój Natalia Kamińska - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, profesjonalne podejście, nauka na... Natalia Kamińska Filip - opinia (1) Polecam serdecznie tą szkołę jazdy!!Jestem już po egzaminach,wszystko zdane... Filip Kamil Cz. - opinia (1) Pani Żaneta to świetna instruktorka która wyłapie i poprawi każdy błąd w... Kamil Cz. Kursantka - opinia (1) Bardzo polecam,jestem mega zadowolona. Kursantka Oliwia - opinia (1) Nauka przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze, kontakt z panem instruktorem... Oliwia Maciej - opinia (1) Kandydatom na kierowców polecam jazdy z instruktorem Januszem Piotrowskim. Od... Maciej Kursantka - opinia (1) Generalnie...Porażka ile razy można przekładać jazdy? I to kilka godzin przed... Kursantka Arianusia - opinia (1) Jestem kobietą w średnim wieku, którą życie zmusiło do zrobienia prawa jazdy.... Arianusia Weronika Kowalska - opinia (1) Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia. Super prowadzona zarówno teoria jak i... Weronika Kowalska Małgosia M. - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Wojciecha Szyszkowskiego! Przygotował mnie do... Małgosia M. Gosia M. - opinia (1) Gorąco polecam! Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym... Gosia M. Sebastian - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę osk speed , pracują tam sami profesjonaliści po... Sebastian Izabela W. - opinia (1) Szkoła Jazdy GdPrawko oferuje kurs w postaci zakupu vouchera i dzięki takiemu... Izabela W.