Jakub W - opinia (1) Najlepsza akademia, Pan Michał Ciepliński super instruktor. Zdane za... Jakub W Aga - opinia (1) Bardzo gorąco polecam Naukę Jazdy zbyszek. wykłady z panem Zbyszkiem ciekawe... Aga Wiktoria Leśniewicz - opinia (1) Jestem naprawdę zadowolona, super podejście, przyjemna atmosfera i wszystko... Wiktoria Leśniewicz
Nikola - opinia (1) Jeździłam z super miłym Panem Grzegorzem:) którego mogę z całego serca... Nikola Michał Urbański - opinia (1) Serdecznie polecam, egzamin zdany za pierwszym razem. Super instruktorzy. Michał Urbański Mikołaj - opinia (1) Genialny instruktor, wielu rzeczy się od niego nauczyłem względem... Mikołaj Maria - opinia (1) Bardzo polecam, dostępność terminów dobra, profesjonalne podejście do nauki,... Maria Serhii Yehoshyn - opinia (1) Polecam!) Grzesiek najlepszy instruktor ️ Serhii Yehoshyn Karolina.T - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy. Przemek-instruktor Jest bardzo dobrym nauczycielem,... Karolina.T Marta S - opinia (1) Witam! Za pomocą MILA Szkoła Jazdy egzaminy już za mną! Najlepsza szkółka w... Marta S Mikołaj - opinia (1) Tomek najlepszy instruktor, zdane za pierwszym. Mikołaj Daniela Michalska - opinia (1) Świetna szkoła prawa jazdy, wszyscy instruktorzy i wykładowcy z jakimi się... Daniela Michalska Tymoteusz - opinia (1) Polecam serdeczne, prawko zdane za pierwszym razem Tymoteusz Piotrek - opinia (1) Bardzo polecam pana Wojtka Naklickiego. Przesympatyczny czlowiek i świetny... Piotrek Dawid - opinia (1) Polecam. Po zakończeniu kursu wszytko poszło za pierwszym razem :) Dawid Michał - opinia (1) Wszystko super. Zdane za pierwszym razem. Szczerze polecam instruktora... Michał Lesław W - opinia (1) Szczerze polecam instruktora Pana Pawła Anastaziaka 100% profesjonalizmu... Lesław W Barbara - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy, miła atmosfera, wszystko dokładnie... Barbara Jacek Krusa - opinia (1) O szkole Delta dowiedziałem się od kolegów i koleżanek z pracy. Długo... Jacek Krusa Karolina - opinia (1) Bardzo dobry poziom nauczania, szczególnie podczas przygotowań do egzaminu... Karolina