Ilona - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę delta. Fajna atmosfera, Pan Mario top Ilona Ilona - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę delta. Fajna atmosfera, Pan Mario top Ilona Bigboy - opinia (2) Wszystkim , którzy zastanawiają się jak i gdzie rozpocząć swoją przygodę z... Bigboy
Karolina - opinia (1) Instruktorzy na bardzo wysokim poziomie. Wykłady Pana Zbyszka super! Karolina Katarzyna - opinia (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam do tej szkółki. Wszyscy bardzo mili i pomocni.... Katarzyna Joanna Rybak - opinia (1) Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem. Organizacja, przebieg kursu,... Joanna Rybak Katarzyna - opinia (1) Bardzo polecam OSK Delta - teoria przedstawiona w jasny i konkretny sposób,... Katarzyna Lena - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, to chyba najlepsza opinia. Jeździłam z... Lena Karolina Lewalska - opinia (1) Szkoła ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Kursy teoretyczne... Karolina Lewalska Vera M - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Dobre przygotowanie teoretyczne przez... Vera M Vera M - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Dobre przygotowanie teoretyczne przez... Vera M Agnieszka - opinia (1) csk rondobis rumia polecił mi mój syn, który zdawał na kat. C+E i nie żałuję... Agnieszka Kj - opinia (1) Polecam. Szybko, sprawnie i fachowo. Instruktor Wojtek najlepszy. Kj Viktoria K - opinia (1) Polecam szkołę OSK Delta. Podczas mojego szkolenia jeździłam z panem Rafałem.... Viktoria K Marek - opinia (1) Pani Żaneta Jest Najlepsza, Polecam!!!! Marek Michał - opinia (1) Kurs prawa jazdy C+E Super!!! Michał Paweł - opinia (1) Bardzo przyjazna szkoła jazdy .Dużo idze się nauczyć polecam z całego serca . Paweł Karolina P - opinia (1) ... w końcu zdane ;) a wszystko dzięki Panu Wojtkowi Szyszkowskiemu. Złoty... Karolina P Iga - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy. Miałam długą przerwę od jazdy i bałam się jeździć.... Iga Patrycja - opinia (2) Pan Maciej jest najlepszym! instruktorem, z jakim miałam możliwość ćwiczyć.... Patrycja