Paulina - opinia (1) Z całego serducha polecam OSK Delta. Szkolił mnie instruktor Bartek, który... Paulina Bartek - opinia (1) Świetni instruktorzy jazdy, idealne przygotowanie do egzaminu, polecam :) Bartek Michał - opinia (1) Polecam Pana Darka, świetnie mnie przygotował do egzaminu i nauczył mnie... Michał
Nazarii - opinia (1) Pozdrawiam gorąco Panią instruktorkę Katarzynę. Zajęcia praktyczne odbywały... Nazarii Wiktoria - opinia (1) Polecam z całego serca!! Pan Tomek super tłumaczy zarówno cześć teoretyczna... Wiktoria Marlena - opinia (1) rewelacja , polecam zdecydowanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marlena Kamila - opinia (1) Super szkoła jazdy. Pan Piotr bardzo wyrozumiały, cierpliwy i dużo tłumaczy.... Kamila Dominika - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam ośrodek Rondobis w Rumi. Jazdy przebiegały w... Dominika Alina K. - opinia (1) Trafiłam do tej szkoły z polecenia i nie żałuję. Robiłam kurs kat. B. Polecam Alina K. Kuba - opinia (1) Robiłem kurs w Rondobis w Rumi i jestem mile zaskoczony. Nie spodziewałem się... Kuba Marta - opinia (1) Po ponad 10 latach przerwy postanowiłam dokończyć prawo jazdy. Chciałam... Marta Moni - opinia (1) Polecam . Pan Marcin bardzo fajny rzetelny instruktor. Moni Moni - opinia (1) Mogę z całego serca polecić Osk Keat. Ja przyszłam tam z innej szkoły. Nie... Moni Krystian - opinia (1) Polecam Rondobis w Rumi:) Robiłem w tej szkole kat. C, CE i kurs na przewóz... Krystian Joanna M. - opinia (1) Polecam instruktora p.Czesława S. Cierpliwy, wesoły, pomocny, szczery i z... Joanna M. Ola - opinia (1) Najlepsza szkoła jaką można wybrać by zdać i pozniej faktycznie jeździć bez... Ola maciek - opinia (1) kurs super, w dobrej atmosferze i co najważniejsze prawko zdane maciek Monia - opinia (1) Teoria prowadzona w sposób ciekawy, bhp praktyczne i przydatne, ale... Monia Marysia G - opinia (1) Słuchajcie!!!moja przygoda z osk speed zaczęła się 7 miesięcy temu a... Marysia G Arkadiusz - opinia (1) Wszystkie kategorie z nimi zrobiłem. Pełna profeska Arkadiusz