Pati - opinia (1) Serdecznie polecam szkole nauki jazdy Gdprawko! Chodź nie wybrałam tej szkoly... Pati Jan - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem! Robiłem Kurs kat. C, szybko, sprawnie, egzaminy... Jan Helena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu szkolenia. Obsługa w biurze bardzo... Helena
nowakia - opinia (1) super, od razu zdany egzamin nowakia kia - opinia (1) super, od razu zdany egzamin kia H D - opinia (1) Super szkoła. Lekcje teorii i praktyki odbyły się sprawnie. Egzamin państwowy... H D Marianna K - opinia (1) Super szkoła, super kadra instrukrorska. Mam już prawo jazdy na wakacje , a... Marianna K Daria - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście ,bez wahania polecę każdemu.... Daria AniaPaulinaK. - opinia (1) Jeśli Prawko to tylko z najlepszym instruktorem pod słońcem Piotrem... AniaPaulinaK. Blanka - opinia (1) Z całego serca polecam OSK Delta wszystkim osobom, którzy szukają dobrej... Blanka Juliusz - opinia (1) Profesjonalne podejście ze strony instruktora jak i szkółki.Miałem... Juliusz Krzysztof - opinia (1) Świetna szkoła ze świetnymi instruktorami, gorąco polecam jazdy z Arturem,... Krzysztof Jakub - opinia (1) Bardzo polecam najlepsza szkoła jazdy.Pani Żaneta najlepszy instruktor... Jakub Oskar - opinia (2) Po jazdach z Panem Łukaszem i Panem Arkiem byłem przygotowany do egzaminu,... Oskar Krzysztof - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm. Udało mi się zdać egzamin przy pierwszym... Krzysztof Piotr - opinia (1) Polecam z całego serca. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Pan Janusz... Piotr Paulina:) - opinia (1) Ogromnie polecam szkołę Delta! Miałam przyjemność jeździć z Bartkiem, który... Paulina:) Dynka86 - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy , a instruktor Tomek mega profesjonalny Dynka86 Paulina - opinia (1) Z całego serducha polecam OSK Delta. Szkolił mnie instruktor Bartek, który... Paulina Bartek - opinia (1) Świetni instruktorzy jazdy, idealne przygotowanie do egzaminu, polecam :) Bartek