Szymon - opinia (1) egzamin po nauce z Panem Zbyszkiem zdany za pierwszym razem. Instruktor godny... Szymon Paulina - opinia (1) Serdecznie polecam szkółkę OSK Delta. Instruktor Pan Marek świetny! Ma duże... Paulina Krystian B. - opinia (1) Moja ulubiona szkoła. Egzamin zdany za pierwszym razem. Było ciężko ale z... Krystian B.
Natalia - opinia (1) Serdecznie mogę polecić szkółkę OSK Delta! Wykłady bardzo ciekawe a przede... Natalia Paulina - opinia (1) Bardzo polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera.... Paulina Maria - opinia (1) Bardzo polecam kurs w tej szkole jazdy. Egzamin zdany za pierwszym... Maria MG - opinia (1) Szkoła jazdy OSK Speed w Gdańsku jest najlepsza! Cudowna atmosfera podczas... MG Piotr - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo dużo się nauczyłem. Polecam wszystkim Piotr Natalia - opinia (1) Szkółka porażka, zdecydowanie wszystkim odradzam. Długo zastanawiałam się nad... Natalia Przemysław - opinia (1) Z całego serca mogę polecić OSK Lider. Przyszedłem do szkoły na naukę jazdy... Przemysław Volodymyr Harashchenko - opinia (2) Polecam tę szkołę, dobry nauczyciel Pan Roman i instruktor Pani Asya,... Volodymyr Harashchenko Teresa J-D - opinia (1) wczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem. Jest to w bardzo... Teresa J-D Adrian - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wiedzy którą pozyskałem ze szkółki i bardzo... Adrian Natalia - opinia (1) Miałam okazję korzystać z jazd doszkalających u Pana Zbyszka. Instruktor... Natalia Jan palach - opinia (1) Świetna szkoła, szybko, rzetelnie, świetni instruktorzy. Gorąco polecam Jan palach Artur Sowul - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy w Gdyni. Kurs przebiegł sprawnie, Pan... Artur Sowul Dagmara - opinia (1) Wykupiłam kilka godzin jazd w tej szkółce i dzieki instruktorowi Michałowi... Dagmara Michał Ochmański - opinia (1) Ludziskaaaa!!!! Zdałem za pierwszym razem!!! Dziękuję Alicjo i Sławku!!!... Michał Ochmański Iryna - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy Mila!!! Bardzo dobra organizacja, ciekawe... Iryna Roksana - opinia (1) Z całego serca polecam OSK Speed! Teoria prowadzona przez Panią Agatę w... Roksana