Oskar - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy jaka istnieje. Cała moja rodzina zdawała i... Oskar Franciszek - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę AkademiaPrawaJazdy na ul. Świętojańskiej, a w... Franciszek Cyprian - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Mimo iż uczyłem teorii się w... Cyprian
Michał - opinia (1) Po 3 latach ukończenia szkółki dopiero teraz podszedłem do egzaminu i od razu... Michał Gracjana - opinia (1) Szczerze polecam szkoła jazdy El-prawko i instruktora P.Piotra B. Cała nauka... Gracjana Jakub S - opinia (1) bardzo kompetentny sekretariat; mając zerowe pojęcie o sytuacji dowiedziałem... Jakub S Konrad - opinia (1) Bardzo mocno polecam Rondobis, wydaje mi się nauczą jeździć prawie każdego. Konrad Jesika - opinia (1) Bardzo polecam szkołę zielony listek, P.Iwona była bardzo pomocna i pomogła... Jesika Martyna - opinia (1) OSK Kate = najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Pani Basia Cybulska to najlepsza... Martyna Ilona - opinia (1) Polecam bardzo. Przede wszystkim dostępni i pomocni. Nie ma problemu z... Ilona Marek - opinia (1) Bardzo się denerwowałem przed egzaminem na kategorię A, mam już B, B+E, C,... Marek Anna - opinia (2) Gorąco polecam tę szkołę, a Pana Macieja jako najlepszego instruktora. Na... Anna Piotr Jaroszek - opinia (1) Witam. Polecam serdecznie Pana Piotra Egzaminatora! Zdałem u niego za... Piotr Jaroszek Aleksandra - opinia (1) Cudowni instruktorzy Paweł Krupa i Michał Ciepliński przygotowali mnie do... Aleksandra Julia - opinia (1) Polecam bardzo Akademię Prawa Jazdy. W szczególności instruktorów Michała... Julia Iryna - opinia (1) Polecam! Nauka jazdy trwała idealnie, wczoraj zdałam za pierwszym razem. Iryna Łukasz - opinia (1) Współpraca z instruktorem Rafałem przebiegała fenomenalnie. Dobra atmosfera i... Łukasz Monika - opinia (1) Bardzo polecam szkole rondo bis w Rumi i z czystą przyjemnością polecam Pana... Monika k. zukowska - opinia (1) dzięki panu zygmuntowi egzamin w word zdałam za 1 razem k. zukowska Sylwia - opinia (1) Serdecznie Polecam Rewelacyjny Ośrodek Szkolenia Kierowców! Trafiłam na jazdy... Sylwia