Amelia Wolska - opinia (1) Bardzo polecam kurs prawa jazdy w OSK Kate. Możliwość weekendowej lub zdalnej... Amelia Wolska Mateusz - opinia (2) Bardzo polecam te szkółkę, z doświadczenia mogę powiedzieć, że zarówno Pan... Mateusz Natka - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście, jazdy oprócz nauki i pewności siebie na... Natka
Weronika - opinia (1) Bardzo polecam szkółkę Rondobis w Gdyni. Pan Jacek świetnie potrafi... Weronika Jakub - opinia (2) 100% profesjonalizmu od pierwszego spotkania w biurze poprzez ustalenie... Jakub Agnieszka - opinia (1) Mogę polecić ze szczerego serca. Przyszłam z innej szkoły z chaotyczną i... Agnieszka Szymon Stanulewicz - opinia (1) Najlepsza szkółka w Trójmieście! Polecam instruktora Michała Cieplińskiego,... Szymon Stanulewicz Lena - opinia (1) Z całego serca polecam wszystkim. Przeniosłam się z innej szkółki do oks... Lena Bartek - opinia (1) Kurs odbył się w bardzo przyjemnej formie, a jazdy jeszcze przyjemniejszej,... Bartek Robert Jac - opinia (1) Najlepsza szkoła w trójmieście pani Ania i pan Janusz przesympatyczni... Robert Jac Zuzanna Polańska - opinia (1) Bardzo miła atmosfera w szkółce, doświadczeni instruktorzy. polecam :)) Zuzanna Polańska Kamil - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Profesjonalne i zarazem... Kamil julita - opinia (1) Rewelacyjnie instruktorzy, świetne podejście do kursanta. W 100% polecam!!! julita Ola - opinia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy na motocyklu w województwie. Instruktorzy to nie... Ola Agata - opinia (1) Super szkółka. Świetne prowadzone wykłady bardzo dużo można się nauczyć co... Agata Kamila G - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! Pan instruktor Wojciech Szyszkowski... Kamila G Maria - opinia (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Wojciecha... Maria Adrian - opinia (1) Polecam szkołę jazdy, jeździłem i uczyłem się u Pana Rafała, polecam,... Adrian Mateusz - opinia (1) Szkółka jazdy Zbyszek to naprawdę doskonałe miejsce do nauki jazdy. Chciałbym... Mateusz Endriu - opinia (2) Zdane za pierwszym :) Super instruktorzy. Endriu