Michał - ocena (1) Dziękuję serdecznie akademii a przede wszystkim mojemu instruktorowi p.... Michał Jacek - ocena (1) Jeśli nie jesteś zdecydowana/y, wahasz się, masz wątpliwości co do swoich... Jacek Zosia - ocena (1) Szkoła jazdy OSK Delta to zdecydowanie najlepsze miejsce do nauki jazdy.... Zosia
Jakub - ocena (1) Profesjonalne podejście, troska o kursanta i wysoka dbałość o jakość szkolenia. Jakub Jakub Syldatk - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Rondobis. Panie w biurze są bardzo miłe. Teoria... Jakub Syldatk Michał G. - ocena (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Rondobis, a w szczególności niesamowitego... Michał G. MK - ocena (1) Polecam instruktora Ireneusza Bojarczuka - ma nieziemską cierpliwość i... MK Julian - ocena (1) Serdecznie polecam szkołe nauki jazdy Delta. Miałem przyjemność być na kursie... Julian Aneta - ocena (1) Świetna szkoła, bardzo miłe i pomocne dziewczyny w sekretariacie. Po kilku... Aneta DANKA - ocena (1) Dziękuję Pani Alicji M. Za bardzo miła atmosferę podczas egzaminu początkowy... DANKA Konrad Drozd - ocena (1) Jazdy przeprowadzone w miłej i przyjaznej atmosferze, bardzo dobre... Konrad Drozd Dominik - ocena (1) Bardzo polecam szkołę jazdy, a szczególnie instruktora Pana Rafała. Od samego... Dominik Oliwia J - ocena (1) Instruktor Michał Ciepliński przygotował mnie rewelacyjnie na egzamin. Zdane... Oliwia J Nikola - ocena (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku, dzięki instruktorce Basi zdałam oba egzaminy... Nikola Weronika - ocena (1) Z całego serca polecam osk speed. Pani Ania i Pan Janusz są wspaniałymi,... Weronika Natalia - ocena (1) Bardzo polecam!! Zdałam za pierwszym razem i najwięcej jeździłam z Panem... Natalia Karol - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem bez najmniejszych problemów. Teorii uczyłem... Karol Iwona - ocena (2) Ciesze się, że wybrałam szkołę jazdy Efekt. Pan Roman bardzo przystępnie... Iwona Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam! Po pięciu latach przerwy od zrobienia kursu w innej... Kamila Monika P. - ocena (1) Pan Tomasz K. instruktor z powołaniem, miły, uprzejmy, dużo mówi i tłumaczy,... Monika P.