Laura - ocena (1) Nauka jazdy nie tylko pod egzamin, lecz także życiowe podejście Podczas jazd... Laura Wiktoria Kąkol - ocena (1) Najlepsza szkółka w Gdańsku! Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu... Wiktoria Kąkol Sylwia - ocena (1) Właśnie zdałam egzamin na kat D za pierwszym razem!️ Instruktor Irek z Redy,... Sylwia
Judyta - ocena (1) Nie korzystałam z pełnego kursu, a tylko z jazd doszkalających. Bardzo... Judyta Filip - ocena (1) Profesjonalny kurs na prawo jazdy. Filip Monika - ocena (1) Gorąco polecam szkołę jazdy TomDrive Tomasz Boroch, gdzie nauczyłam się... Monika Dorota - ocena (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy i jako instruktora jazdy Pana Wojciecha... Dorota Krysia - ocena (1) Bardzo polecam akademię a w niej instruktora Pana Wojtka Szyszkowskiego, z... Krysia Marysia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu całej nauki, teoria przyśpieszona ale... Marysia Tim Cook - opinia (2) Świetne przygotowanie świetna kadra. Wszystko za 1 polecam serdecznie Tim Cook Wiktoria Brzeska - opinia (2) Super atmosfera i mega bardzo nauka , szczególnie pan Marcin nauczył tak że... Wiktoria Brzeska Aga - ocena (3) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! Nie tylko kursy ale też jazdy... Aga Krzysztof - ocena (1) Polecam rondobis w Rumii. Pan Tadeusz Sz. jest bardzo dobrym instruktorem,... Krzysztof Ola - opinia (2) Bardzo polecam szkółkę! Zapisując się na kurs szłam z zerowym doświadczeniem... Ola Jakub - ocena (1) Super instruktor Maciek potrafiący nauczyć źle nauczonego kursanta Jakub Dorota - ocena (2) osk efekt wybrałam sugerując się pozytywnymi opiniami i rzeczywiście mogę... Dorota Larysa Shemet - opinia (2) Z całego serca polecam! Egzamin zdany! Dziękuje bardzo Bartku za cierpliwość... Larysa Shemet No ja a kto inny - ocena (1) C/C+E/KWP ,szkółka z której skorzystałem, zasługuje na wysoką ocenę.... No ja a kto inny Ania - opinia (2) Najlepsza szkoła jazdy na kategorie A w Gdyni. Mnóstwo ważnych informacji i... Ania Jacek - opinia (2) Super, pozdrawiam instruktora Tyberiusza Jacek