Artur - ocena (1) Polecam OSK Delta. Pan Rafał dobrze mnie przygotował do egzaminu , zdałem za... Artur Julia Poliarus - ocena (1) Od całego serca polecam wszystkim Akademia. Instruktorzy fachowcy wysczej... Julia Poliarus Paulina - ocena (1) Z całego serca polecam akademie prawa jazdy!! Pan Krzysztof Chejmanowski... Paulina
Katarzyna Kowalewska - ocena (1) Bardzo dobrze uczą, super atmosfera Katarzyna Kowalewska Kasjan Semmerling - ocena (1) zdałem za pierwszym razem dzięki panu Michałowi Cieplińskiemu Kasjan Semmerling Hubert Mrzygłód - ocena (1) Szkoła jest przyjazna a instruktorzy wiedzą co robią. Z nimi do egzaminu... Hubert Mrzygłód Asia - ocena (1) Polecam tę szkołę jazdy Asia Adam - ocena (2) Kurs na prawo jazdy w szkółce rozpocząłem w czerwcu. Uczęszczałem na kurs... Adam Bartek - ocena (1) Bardzo polecam Panią Darię, dobre podejście i wskazówki :) Bartek Maciek - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Szkoła jest świetna i ma najlepszych... Maciek Adrian - ocena (1) Pan Radek bardzo dobrze uczy. Wystarczyło 30 godzin i potrafię jeździć.... Adrian Agata - ocena (1) Bardzo miła obsługa, najlepszy instruktor pod słońcem pozdrawiam Pana Dawida Agata wiktoria - ocena (1) Cudowne miejsce, super zaangażowani instruktorzy pełni pasji z poczuciem... wiktoria Daria - ocena (1) Fajna atmosfera, super szkoła, Naprawdę bardzo polecam Daria Natalia Lucko - ocena (1) Szczerze i gorąco polecam szkołę jazdy Rondobis!  Od sprawy formalnej... Natalia Lucko Tomasz - ocena (1) Super jazdy i bardzo mili instruktorzy. Polecam Tomasz Mikołaj - ocena (1) Polecam Pana Wojtka Szyszkowskiego, super instruktor, dzięki któremu udało mi... Mikołaj M - ocena (1) Bardzo polecam p.Wojtka Szyszkowskiego jako instruktora jazdy ! Nie tylko ma... M Jan Mościpan - ocena (1) Polecam z całego serca pana Wojciecha Szyszkowskiego, instruktor godny... Jan Mościpan Igor - ocena (1) Akademia Prawa Jazdy to doskonałe miejsce do nauki jazdy samochodem. Polecam... Igor