Katarzyna - ocena (1) Witam serdecznie!! Wspomnienia ️ Dziś mija 2 miesiąc i 17 dni odkąd zdałam za... Katarzyna Dominika - ocena (2) Ogromnie polecam, jeżeli chcecie zostać dobrze przygotowanym do egzaminu.... Dominika Julia - ocena (1) Bardzo dobrze oceniam lekcje nauki jazdy z p. Grzegorzem Formellą. Przyjemna... Julia
Michał Owsianko - ocena (1) Bardzo polecam szkołę GO Auto, po kursie w tej szkole za pierwszą próbą... Michał Owsianko Radziu - ocena (1) Bardzo polecam szkołę MILA !! Najlepsza szkoła do jakiej tylko można się... Radziu Borys Krajewski - ocena (1) Bardzo przyjemna atmosfera , mili ludzie. Dzięki poradom Pana Michała zdane... Borys Krajewski Kinga - ocena (2) Śmiało mogę powiedzieć, że szkoła OSK Elite jest najwspanialsza na Świecie!... Kinga Wiola - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy a w szczególności instruktorkę Panią... Wiola Katarzyna - ocena (1) Polecam wszystkim z całego serca. Szczególnie instruktorów Wojciecha... Katarzyna Bartłomiej - ocena (1) Mogę szczerze polecić tę szkołę nauki jazdy każdemu, kto poszukuje... Bartłomiej Ala - ocena (1) Zdane za pierwszym! Teoria weekendowa to super opcja, wiedzy nie jest mniej,... Ala Julia S - ocena (1) Szkółka wybrana dzięki poleceniom znajomych, lepiej nie mogłam trafić. Jazdy... Julia S Zuzia - ocena (1) Swietna szkółka, szybka sprawna nauka Zuzia magda - ocena (1) bardzo polecam, super szkółka, zdalam za pierwszym wewnętrzny polecam pana... magda Patrycja - ocena (1) Pan Andrzej jako instruktor super. Wszystkiego bardzo szybko się nauczyłam. Patrycja Maria Jankowska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły jazdy. Jeździłam z p. Katarzyną Roman-... Maria Jankowska Bartłomiej - ocena (1) Jazdy z Panem Michałem Cieplińskim pokazały mi ile jeszcze się muszę nauczyć.... Bartłomiej Dominik - ocena (2) Zdecydowanie polecam. Bardzo mili instruktorzy. Dobrze zainwestowane pieniadze. Dominik Anna - ocena (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie , polecam . Miałam tą przyjemność trafić na... Anna Julka - ocena (1) Bardzo profesjonalni instruktorzy, super uczą. Z panem Andrzejem najlepsze... Julka