Julia Dominik - ocena (2) Gorąco polecam!!! A Pan Maciej G. najlepszym instruktorem. Luźno, bez stresu,... Julia Dominik h - ocena (1) polecam serdecznie, szczególnie instruktora Pana Marka, dzięki niemu udało... h Szymon - ocena (2) Bardzo polecam. Teoria z Panem Romanem przeprowadzona w sposób merytoryczny,... Szymon
Oleksandr - ocena (2) Pan Łukasz jest bardzo dobrym instruktorem! Perfekcyjnie! Polecam! Oleksandr Anastasiya - ocena (1) Totalnie polecam tą szkołę jazdy i instruktora Krystiana! Wszystko... Anastasiya XYZ - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić instruktora Michała Cieplińskiego, z którym... XYZ Paweł - ocena (1) Serdecznie polecam, szczególnie Pana Marcina, świetne przygotowaie do... Paweł Lena - ocena (1) Jak najbardziej polecam, wszystko zdane za 1 razem, a jazdy z Panem Piotrem... Lena ania b - ocena (1) OSK Delta okazała się doskonałym wyborem. Egzamin zaliczony za drugim... ania b Paulina - ocena (1) Jestem zadowolona z kursu na kat. B. Warto wybrać opcję z teorią online,... Paulina Klara - ocena (1) Jeździłam z Panem Tadeuszem. Bardzo sympatyczny, cierpliwy człowiek z ogromną... Klara Gabriel - ocena (1) Zdane za pierwszym razem i teoria i praktyka. Bardzo polecam Panią Kasie,... Gabriel Jacek Sikorra - ocena (1) Na świeżo, ledwo po zdanym egzaminie. Szkoła wybrana z polecenia, polecam... Jacek Sikorra Yuliia - ocena (1) Я очень рекомендую эту школу , не думала не верила что что с могу получить... Yuliia Marta - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Obelix! Zajęcia teoretyczne i... Marta Julia - ocena (1) Bardzo polecam Panią Kasie Cudowna osoba Kilka jazd i zdane Julia Karolka - ocena (1) Polecam OSK Delta za super podejście i miłą atmosferę. Jazdy oraz teoria z... Karolka Maria K. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Iwonę ️️️ Bardzo ciepła osoba, z duża dozą... Maria K. Paulina - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Delta , w szczególności instruktora Pana... Paulina Kacper - ocena (1) Swój kurs odbyłem z Panem Krzysztofem Chejmanowskim i mogę szczerze... Kacper