Kacper - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Tadeusza Szlendak. Po jazdach z Panem Tadziem zdałem... Kacper Uczeń akademia prawa jazdy - ocena (1) Polecam gorąco instruktora pana Michała Cieplinskiego ,szeroka wiedza , super... Uczeń akademia prawa jazdy Kamil Kuc - ocena (1) Polecam każdemu Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności panią instruktorkę... Kamil Kuc
Antoni - ocena (1) Uważam że Pan Krzysztof Chejmanowski jest profesjonalistą w swoim zawodzie.... Antoni Julia - ocena (1) Polecam z całego serca szkółkę, a w szczególności przemiłą Panią Darie która... Julia Władysław - ocena (2) Z ręką na sercu mogę polecić naukę w OSK Herkules. Zarówno pod względem... Władysław Liv - ocena (1) Bardzo polecam Panią Monikę Oszurko! Tłumaczy wszystko wyraźnie, tyle razy... Liv Olga - ocena (1) Gorąco polecam szkolę Rondobis w Wejherowie.Świetne zajęcia... Olga Alina - ocena (1) Gorąco polecam Pana Ireneusza Bojarczuka jako instruktora z dużą... Alina Aleksander - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Tadeusz Sz. Zdane za pierwszym. Aleksander Serhii - ocena (2) Dziękuję pan Łukasz za to co dobrze mi się nauczyl jeździć , jestem... Serhii Ania - ocena (1) Mogę z całego serca polecić każdemu Akademie Prawa Jazdy. Pan Krzysztof... Ania Julia - ocena (1) Pani Alicja i pan Sławek świetni instruktorzy, spokojni i cierpliwi, świetna... Julia Julia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam! :) Julia Agata - ocena (1) Zdecydowanie polecam !!!! Szybkość realizacji kursu, indywidualne podejście... Agata Magdalena - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Dobra organizacja - jazdy odbywają się... Magdalena Rostyslav - ocena (1) Bardzo responsywni instruktorzy. Szkoła jest świetna. Polecam każdemu tę szkołę Rostyslav Michał - ocena (2) Kurs C i C+E w tej szkółce mogę polecić z czystym sumieniem, instruktorzy... Michał Adam - ocena (1) Super szkoła. Bardzo polecam. Profesjonalni instruktorzy oraz dobre podejście... Adam Majkel Kwietniewski Kwiek - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego. Cierpliwy instruktor,... Majkel Kwietniewski Kwiek