Seba S - ocena (1) Polecam z całego serca tę szkołę, a w szczególności instruktora Michała... Seba S Jagoda - ocena (1) Bardzo polecam szkole jazdy Gd prawko . Najlepszy instruktor p.Tomek .... Jagoda Szymon - ocena (1) Super szkółka, egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki panu Michałowi... Szymon
Anka - ocena (1) Bardzo polecam miałam jazdy z Panem Wojciechem Szyszkowskim bardzo cierpliwy... Anka Estera :) - ocena (1) Gorąco polecam Akademie Prawa Jazdy!!! Najlepsza szkółka w Trójmieście!!!... Estera :) Kacper - ocena (1) Super szkółka, mili ludzie, oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Kacper Hanna - ocena (1) Bardzo polecam szkołę szkołę El-Prawko. Po długich namysłach i opiniach moich... Hanna Marcin,.B - ocena (1) Polecam szkołę,teoria w domu,a praktyka u Radka super instruktor nauczy... Marcin,.B Natalia - ocena (1) Z tego miejsca chciała bym bardzo podziękować całemu zespołowi Akademii Prawa... Natalia Magda - ocena (1) Najlepszy instruktor Pan Andrzej, egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam... Magda Ania - ocena (1) Kurs wart każdej złotówki. Grydyk the best :) Ania Roksana - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Pani Kasia instruktorka cudowna kobieta,... Roksana Dominika - ocena (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, robilam kurs w innej szkółce, ale... Dominika Mikita - ocena (1) Moje doświadczenie w szkole prawa jazdy jako cudzoziemca było bardzo... Mikita Monika - ocena (1) W skrócie bo moja historia ze zdawaniem sięga od 2010r. 14 lat temu miałam... Monika Alan - ocena (1) Bardzo przyjemne bezstresowe nauczanie. Egzamin zdany za pierwszym razem.... Alan Zuzanna S - ocena (1) Polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego, super instruktor, dzięki któremu... Zuzanna S Malwina - ocena (1) Dobrzy instruktorzy i solidne przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam! Malwina Artur - ocena (1) Polecam OSK Delta. Pan Rafał dobrze mnie przygotował do egzaminu , zdałem za... Artur Julia Poliarus - ocena (1) Od całego serca polecam wszystkim Akademia. Instruktorzy fachowcy wysczej... Julia Poliarus