Izabela - ocena (5) Szczerze polecam kurs w OSK Efekt a w szczególności instruktora Łukasza,... Izabela Piotr Z. - opinia (3) Pan Wojciech Szyszkowski to profesjonalista w swojej branży, zasłużenie... Piotr Z. Bartek - ocena (1) Zdane za pierwszym razem! Miałem przyjemność jeździć ze wspaniałymi... Bartek
Tobiasz Parafianowicz - ocena (1) Świetna szkoła, jeździłem z Panem Markiem Chojeckim i od zera w 30 godzin tak... Tobiasz Parafianowicz Julka - opinia (3) Bardzo polecam, super szkoła, zawsze super miłe Panie, najlepszy instruktor z... Julka Nikodem - opinia (3) Bardzo polecam szkołę Rondobis Gdynia. Bardzo dobrze przygotowujące kursy i... Nikodem Jan Siluk - opinia (5) Świetna szkoła, jazdy przyjemnie i sprawnie przebiegały, bardzo duże... Jan Siluk Krzysztof Ludwiszewski - ocena (3) Rozpocząłem kurs na początku czerwca. Forma wykładów teoretycznych online... Krzysztof Ludwiszewski Ewelina - opinia (2) Szkoła godna polecenia szczegolnie dla osób które boja się zaczac kurs.... Ewelina Franciszek Gliwiński - opinia (2) Serdecznie polecam Akademie Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana... Franciszek Gliwiński Szymek Fronckiewicz - opinia (2) Nauczono mnie jazdy bezbłędnie zdałem egzamin cytuje egzaminatora jeździł pan... Szymek Fronckiewicz Dmytro Yevtushenko - opinia (2) Serdecznie polecam OSK Delta, podczas szkolenia jeździłem z Panem Rafałem... Dmytro Yevtushenko Agata - opinia (2) Wybranie Akademii prawa jazdy to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć,... Agata Inez - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy! W szczególności instruktora Pana... Inez Renata - ocena (1) Serdecznie polecam! Szymon to dzięki Tobie egzamin zaliczony bezbłędnie przy... Renata Maciej - ocena (1) Polecam p.Michała Cieplińskiego zdalem za pierwszym razem. Maciej DK - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z jazd dodatkowych z Panem Tomaszem z OSK Motobit.... DK Mała Zuza - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy! Cudowny Pan Zbyszek, nieziemski instruktor!!! Zdany... Mała Zuza Oliwia K. - ocena (1) Polecam szkołę jazdy jak i instruktorów, Pana Tomka i Pana Rafała. Na... Oliwia K. A - ocena (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz Panią instruktorkę Wioletę... A