Sylwia - opinia (1) Serdecznie Polecam Rewelacyjny Ośrodek Szkolenia Kierowców! Trafiłam na jazdy... Sylwia Piotr - opinia (2) Moim instruktorem była Pani Asia i bardzo się cieszę, że to właśnie do niej... Piotr Izabela - opinia (1) Bardzo fajna szkółka. Egzamin zdany za pierwszym. Miła atmosfera. Polecam! Izabela
Kinga - opinia (1) Bardzo polecam jazdy u Pana Rafała, egzamin zdany bezbłędnie:))) Kinga Adrian - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółkę, egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuje również... Adrian Filip - opinia (2) Profesjonalna szkoła jazdy z genialnymi instruktorami! Serdecznie polecam!... Filip Dorota - opinia (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie do egzaminu zdany za pierwszym... Dorota Edyta S. - opinia (1) To była szybka myśl aby zapisać się na kurs prawa jazdy kat. A i jak się... Edyta S. Natalia M - opinia (2) Serdecznie polecam szkółkę Rondobis Gdynia, obsługa bardzo pomocna i miła dla... Natalia M Bogdan - opinia (1) Bardzo polecam szkołę OSK Delta i instruktora Pana Rafała! Dzięki... Bogdan Jakub Z - opinia (2) Sam ośrodek SUPER, dobry kontakt, wszystko da się uzgodnić z niczym nie ma... Jakub Z Maks - opinia (1) Bardzo polecam, pan Jacek instruktor bardzo kompetentny i sympatyczny, całe... Maks Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Oliwia - opinia (1) Polecam jazdy z panem Jackiem , bardzo dobrze przygotował mnie to egzaminu ,... Oliwia Sylwia - opinia (1) Nauka jazdy w tej szkole to było moje drugie podejście do prawa jazdy. Muszę... Sylwia Maja B - opinia (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek. Super instruktor, przesympatyczny ,... Maja B Darek - opinia (1) Polecam, egzamin kat A zdany za pierwszym razem. Dogodne terminy szkolenia i... Darek Asia - opinia (1) Super szkółka! Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za 1 razem.... Asia Tymon - opinia (1) Cóż więcej dodać, zdałem prawko za pierwszym razem dzięki Zbyszkowi Tymon Szymon - opinia (1) egzamin po nauce z Panem Zbyszkiem zdany za pierwszym razem. Instruktor godny... Szymon