Piotr K - opinia (1) Pozdrawiam gorąco Panią instruktorkę Katarzynę. Zajęcia praktyczne odbywały... Piotr K Szymon Pluta - opinia (1) Bardzi dobra szkoła do nauki na prawa jazdy. Wszyscy instruktorzy bardzo... Szymon Pluta Michał - opinia (1) Świetna szkoła dzięki której po rocznej walce z prawkiem udało się zdać... Michał
Oleksandr - opinia (1) Witam. Podzielę się swoimi wrażeniami. Tak więc w plusach można zapisać... Oleksandr Karolina - opinia (1) Z ręką na sercu polecam GDprawko. Każde zajęcia z teorii, prowadzone przez... Karolina Daniel - opinia (2) Wspaniała szkółka, bardzo polecam! Jestem bardzo zadowolony z kursu. Pan... Daniel Chris - opinia (1) Wszystko jest super, tylko stan placu manewrowego i pojazdów ciężarowych... Chris Martyna O - opinia (1) Wszystko zdane za pierwszym razem, a to dzięki Panu Wojtkowi Szyszkowskiemu.... Martyna O Iwona - opinia (1) Nie mogłam lepiej trafić, zdałam w wieku 50 l. Dojazdy pod dom ,... Iwona pani dorotka - opinia (1) polecam osk znak. cierpliwie i merytorycznie jest w czasie jazd i samej nauki... pani dorotka Александр - opinia (1) Najlepsza szkoła, mój instruktor pan Rafał Wszystko dobrze tłumaczy,pokazuje... Александр Paweł - opinia (1) Kurs minął szybko i bezboleśnie, a zakończył się wynikiem pozytywnym na... Paweł Zuzanna - opinia (1) Świetna szkoła jazdy, super bezstresowa atmosfera, nauka jazdy z Panem... Zuzanna Mateusz Konkel - opinia (1) Serdecznie polecam Rondobis i Pana instruktora Janusza Liteskiego. Bardzo... Mateusz Konkel Krystian - opinia (1) Polecam naprawdę jestem zadowolony. Pani Ania wspaniałe przygotowała mnie do... Krystian Svitlana - opinia (1) Idąc na kurs nie wierzyłam, że dam radę poruszać się samochodem. Już po... Svitlana Dawid - opinia (1) Szczerze polecam Rondobis. Co tu dużo mówić, bardzo dobrze przygotowali mnie... Dawid Marta R. - opinia (1) Bardzo polecam szkołę Nauka Jazdy Zbyszek. Profesjonalne podejście do... Marta R. Ewelina M - opinia (1) Zdane dzięki instruktorowi za pierwszym razem!! Tłumaczone na spokojnie, bez... Ewelina M Wanda - opinia (1) Po zakończonym szkoleniu w Akademii Prawa Jazdy stwierdzam,że była to fajna... Wanda