Ania - opinia (1) Szczerze polecam. Wszystko super zorganizowanie. Miałam przyjemność byc... Ania Dominika - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam sobie wymarzyć. Wspaniali instruktorzy i... Dominika Martyna - opinia (1) Bardzo polecam, jeździłam z Panem Markiem, miła atmosfera zarówno w szkółce... Martyna
Julia - opinia (1) Bardzo miły pan, z całego serduszka polecam pana Tomka i właśnie dzięki niemu... Julia Joanna.P - opinia (1) Bardzo polecam osk herkules , jest to szkoła z naprawdę świetnymi... Joanna.P Marta - opinia (1) Ogromnie polecam tą szkółkę, najlepsza w Trójmieście. Instruktor pan Marek... Marta Magdalena - opinia (1) Bardzo polecam Elcar Gdynia i Pana instruktora Krzysztofa. Pan Krzyś miał do... Magdalena Kass - opinia (1) Świetna szkoła i trafiłam na wspaniałego instruktora Pana Wojtka. Bardzo... Kass Małgosia - opinia (2) Zdałam egzamin kategorii B i czuje się dobrym kierowcą, jazda to dla mnie... Małgosia Kuba - opinia (1) Zostałem świetnie przygotowany do egzaminu. Instruktor pokazywał mi miejsca w... Kuba Oliwia - opinia (1) Szkółka nauki jazdy Zbyszka to doskonałe miejsce dla każdego, kto chce... Oliwia Oliwia - opinia (1) Polecam serdecznie każdemu kto chciałby nauczyć się dobrze jeździć. Zdane... Oliwia Marynka - opinia (1) Dziękuje z całego serca Super szkoła Bardzo polecam Marynka Sandra K. - opinia (1) Bardzo polecam Pana Instruktora Wojciecha Szyszkowskiego. Cały kurs razem z... Sandra K. Julia - opinia (1) Bardzo polecam ośrodek, a zwłaszcza jazdy z Panem Darkiem Julia Daniel - opinia (1) Super, miła atmosfera podczas jazd. Miałem przyjemność jeździć z instruktorem... Daniel Julita - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, uważam że jest to najlepsza szkoła w... Julita Ania Zakrzewska - opinia (1) Polecam wszystkim a zwłaszcza na kategorie A, Pan Jarek ma świetne podejście... Ania Zakrzewska Suska Wiktoria - opinia (1) bardzo polecam zdałam za 1! super instruktorzy Suska Wiktoria . - opinia (1) Polecam! Zaczelam luty 2023, zaraz koncze, super szkolka .