Piotr - opinia (1) Bardzo dobry instruktaż i podejście do kursanta. Zdane za pierwszym. Szczerze... Piotr Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam nauki jazdy z Panem Tadeuszem Szlendak. Ogromny... Natalia Kursant - opinia (1) Nie polecam uczyć się u Pani Katarzyny!!! Podczas jazd siedzi w telefonie nie... Kursant
Kateryna - opinia (1) Polecam szkołę l-ka, najlepsze ceny w mieście, a wysoko wykwalifikowani... Kateryna Marcin - opinia (1) Po dwóch nieudanych egzaminach wziąłem u Zbyszka zaledwie kilka jazd... Marcin Kinga - opinia (1) Serdecznie polecam! Od początku bałam się prowadzenia samochodem. Dzięki... Kinga Seba - opinia (2) Dziękuję instruktorom w przygotowaniu mnie do egzaminu CE. A w... Seba Natala - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy !Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście ,... Natala Anna Dorota - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Teoria świetnie wytłumaczona, konkretnie i jasno, a... Anna Dorota Paula - opinia (1) Super szkółka Serdecznie polecam! Paula Aneta - opinia (1) Polecam!!! Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie, przyjazna... Aneta Karol Wdowiak - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy-najlepsza szkółka. Serdecznie polecam instruktora Pana... Karol Wdowiak Jakub K - opinia (1) Gorąco polecam szkołę GD prawko.Cały kurs przebiegł bardzo szybko i... Jakub K Dobrosława - opinia (1) Polecam tą szkółkę Szczególnie pana Piotra, najlepszy instruktor, cierpliwy,... Dobrosława Antonina - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Profesjonalne podejście, i miła atmosfera. Pan... Antonina Oksa - opinia (1) Polecam OSK AS i instruktora Pana Mirka Grzegorczyka, dzięki któremu... Oksa Natalia - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką znam. Udało mi się zdać teorię i praktykę za... Natalia Michał - opinia (1) Cały kurs przebiegł fantastycznie. Według mnie oraz kilku innych znajowmych... Michał Filip - opinia (1) Polecam gorąco! Zdałem za pierwszym razem teorie i praktykę. Pozdrawiam... Filip Bartosz Dąbrowski - opinia (1) Kurs zacząłem w lipcu 2022r a ukończyłem (egzamin państwowy) w lutym 2023r.... Bartosz Dąbrowski