Iga Kobryń - opinia (1) Zdecydowanie polecam gdyńską Akademię Prawa Jazdy. Na szczególne polecenie i... Iga Kobryń Agnieszka Fiedorowicz - opinia (1) Polecam wszystkim Wojtek jest najlepszym instruktorem nauczy każdego i... Agnieszka Fiedorowicz Patryk - opinia (1) Super ośrodek z ludźmi którzy potrafia świetnie przygotować do egzaminu jak i... Patryk
Laura - opinia (1) Miałam 4h jazdy dokupione i jeździłam z Panem Markiem,który swietnie wszystko... Laura Martyna - opinia (1) Mega polecam tą szkółkę, wykłady przeprowadzone przez Pana Micza były... Martyna Jacek P - opinia (1) Po 15 latach wystarczyło 10 godzin pod okiem Pana Ireneusza Bojarczuka żeby... Jacek P Klaudia - opinia (1) Kurs w całości na bardzo wysokim poziomie. Jazdy z instruktorem Grzegorzem to... Klaudia Michał Rakowski - opinia (1) Zdałem za pierwszym razem. Bardzo mili instruktorzy, dobrze tłumaczą i... Michał Rakowski Marian - opinia (1) Na pięciu skierowanych z firmy na kategorię C wszyscy zdaliśmy egzaminy za... Marian Adrian - opinia (1) Najlepszą szkoła w Trójmieście . W tej chwili zaliczyłem 10h jazdy ,... Adrian Kasia - opinia (1) A ja mogę powiedzieć tyle, przeniosłam się w styczniu chyba z innej... Kasia ML - opinia (2) Kat.B+E Szkolenie super, instruktorzy zwracają uwagę na szczegóły. Egzamin... ML Igor - opinia (2) B+E zdałem za pierwszym razem ponieważ byłem doskonale przygotowany przez... Igor Emilia - opinia (1) Polecam panią Żaneta, bardzo dobrze uczy w dodatku w miłej atmosferze,... Emilia Krzysztof Jaskulski - opinia (1) Profesjonalne podejście do każdego uczestnika kursu, jestem bardzo zadowolony... Krzysztof Jaskulski Sandra - opinia (1) Nie ma co się zastanawiać nad wyborem! Cudowna atmosfera, cudowni ludzie... Sandra Małgorzata Stromska - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy! Kontakt z biurem bez żadnych problemów.... Małgorzata Stromska Aga - opinia (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek . Super atmosfera. Prawko zdane za... Aga Ewelina - opinia (1) Akademia Prawa Jazdy była najlepszym wyborem spośród gdyńskich szkół nauki... Ewelina Yehor Korniichuk - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałem przyjemność przygotowywać się do... Yehor Korniichuk