Pawel - opinia (1) Polecam szkole .Egzamin na B1 zdany za pierwszym razem Pawel Wiktor - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Polecam instruktora Waldka. Jest on spokojny oraz... Wiktor Dominik Kaczmarski - opinia (1) Ukończyłem kurs w tej szkole, a egzamin zdałem za pierwszym podejściem. Część... Dominik Kaczmarski
Natalia - opinia (1) Najlepszy Ośrodek! Nauka na najwyższym poziomie, profesjonalizm,... Natalia mateusz z - opinia (1) Korzystałem z jazd doszkalających przed egzaminem. Bardzo miło, fachowo z... mateusz z Klaudia - opinia (1) Bardzo polecam tą szkółka każdemu. Mimo trudnych początków i strachem przed... Klaudia Kuba - opinia (2) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę! Moim instruktorem był pan Marcin, z... Kuba Klaudia - opinia (1) Polecam Pana Zbyszka Jankowskiego i Macieja Gołuszke. Obaj spokojni i... Klaudia borys - opinia (1) Kasia i jej team nr 1 w Gdańsku. Jakiś czas temu robiłem prawko najpierw... borys Magda - opinia (1) Zdane za 1 razem, super instruktor Pan Tomasz :)) Magda Marta Zołotar - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Miałam przyjemność przygotowywać się do... Marta Zołotar Wojciech Kruzycki - opinia (1) Michał Cieplinski nauczycieli i kierowca nie od poniedziałku do piątku lecz... Wojciech Kruzycki Janosz Zieliński - opinia (1) Naprawdę świetna kadra, wykładowcy zawsze pomocni, chętnie odpowiedzą na... Janosz Zieliński Marcin - opinia (1) Gorąco polecam szkołę. Teoria szybko i przyjemnie mija. Czas spędzony na... Marcin Krystian - opinia (1) Z całego serca polecam pana Tomka, super gość. W zaledwie 10 godzin udało mi... Krystian Martyna Zasowska - opinia (1) Zdane za pierwszym!!!! Bardzo polecam!!! Martyna Zasowska Martyna M - opinia (1) Kurs zrobiony w ekspresowym tempie, przekazana wiedza wystarczyła, żeby zdać... Martyna M Karol - opinia (1) L-ka i Pan Dariusz (instruktor) są świetni! Atmosfera jest przyjazna i... Karol Artur Rzepczyński - opinia (1) Polecam serdecznie, egzamin zdany za pierwszym razem Artur Rzepczyński Zuza - opinia (1) Bardzo miła i pomocna pani w biurze. Wykłady były prowadzone w bardzo... Zuza