Dominika - opinia (1) Serdecznie polecam! Instruktor niesamowicie spokojny i sympatyczny, a... Dominika Michał Bartoszuk - opinia (1) Lepszego instruktora nie mogłem trafić nauczy każdego jak zachowywać się na... Michał Bartoszuk Maciek - opinia (1) Zaliczone B+E! Moge czystym sumieniem polecic ta szkole! Począwszy od... Maciek
Ada - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana instruktora... Ada Mateusz - opinia (1) Polecam, Instruktor Marcin najlepszy podoba mi się jego sposób uczenia,... Mateusz Mateusz - opinia (1) Super szkoła jazdy wszystko zdane za pierwszym razem ;) Mateusz Ania - opinia (1) Fajni ludzie, miła atmosfera, a to bardzo ważne podczas nauki jazdy. Polecam Ania Marcin - opinia (1) Wyrobiłem cały kurs z osk as(s), dodatkowe godziny... I słabo. Zapisałem się... Marcin Mariia L. - opinia (1) Najlepsza szkoła i wykładowcy w całym Trójmieście ️ Serdecznie polecam... Mariia L. Aleksandra - opinia (1) Jeździłam z Arturem, polecam bardzo!! Świetne przygotowanie do egzaminu:) Aleksandra Sergei - opinia (2) Świetna szkoła! Szkolenie jest głębokie i szczegółowe. Wygodne przygotowanie... Sergei Dawid P. - opinia (1) Polecam w 100% egzamin zdany za pierwszym razem . Dawid P. Vladyslav Kuzmenko - opinia (1) Dzień dobry. Ukończyłem kurs prawa jazdy kategorii B( przyśpieszony) i jestem... Vladyslav Kuzmenko Krzysztof - opinia (2) Do Elka school trafiłem z polecenia kolegi...i się nie zawiodłem.Kurs C i CE... Krzysztof Monika J - opinia (1) Szczerze polecam Akademie Prawa Jazdy. Według mnie szkolenie teoretyczne i... Monika J Aga - opinia (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy oraz instruktora Michała Cieplińskiego.... Aga Natalia - opinia (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, w szczególności Pana instruktora... Natalia Oliwia - opinia (1) Polecam bardzo tą szkołę jazdy. Instruktorzy z bardzo dużym doświadczeniem,... Oliwia Mateusz B - opinia (1) Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia z teorii. Atmosfera podczas jazdy z... Mateusz B servus - opinia (1) Świetne miejsce. Teoria u Pana Wojtka to złoto, praktyka u Radka tak samo.... servus