Sławomir - opinia (1) Niesamowita szkoła prawa jazdy zdałem egzamin za pierwszym razem. Pan Jacek i... Sławomir Kajetan - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę, wykłady jak i jazdy bardzo przyjemnie i... Kajetan Jakub - opinia (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy jak i niesamowity Instruktor Pan Jacek z Rumi... Jakub
Maksymilian - opinia (1) Jestem naprawdę zadowolony z OSK Autoan. Przygotowanie teoretyczne na... Maksymilian Patrycja - opinia (1) Zdane za pierwszym razem. Jeździłam z instruktorem Rafałem, bardzo... Patrycja Marta - opinia (1) Dobrze przygotowuje do egzaminu, zdane za pierwszym razem. Marta Weronika - opinia (1) Polecam szkółkę, zdałam za pierwszym razem teorię jak i praktykę. Dzięki... Weronika Beata Troka - opinia (1) Bardzo dobrze oceniam moją współprace z szkołą jazdy Elcar. Kurs zarówno w... Beata Troka Mariusz - opinia (1) Dziękuję panu Pawłowi szacun pełen profesjonalizm b.dobra komunikacja z... Mariusz Dawid Piechowski - opinia (1) Profesjonalne i życiowe podejście, nauka nie tylko po to aby zdać egzamin,... Dawid Piechowski Adam Podolski - opinia (1) Bardzo polecam szkołę elcar. trafiłem z polecenia i nie żałuje swojego... Adam Podolski Marta Bianga - opinia (2) Polecam w 100% zarówno szkołę jazdy jak i instruktora Wojtka Naklickiego.... Marta Bianga Wojtek - opinia (1) Szczerze polecam szkółkę osk delta. jazdy z panem Tomkiem to czysta... Wojtek Paulina - opinia (1) Szczerze polecam OSK Delta! Współpraca na każdym poziomie przebiegała... Paulina Natalia - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie naukę w OSK Morena. W szczególności jazdy z Panem... Natalia Paweł J - opinia (1) Zdane za 1 razem :D Szczerze polecam! Szybkie i b.dobre przygotowanie na... Paweł J Piotr Capecki - opinia (1) Miałem przyjemność uczyć się od najlepszego instruktora pod słońcem, od Pana... Piotr Capecki Szymon - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy, świetnie przeprowadzona teoria a jazdy z... Szymon Kamila - opinia (1) Rafał jest instruktorem z pasji, lubi to co robi dzięki czemu nauka z nim to... Kamila Adriana Okrój - opinia (1) Pan Jacek Olszewski najlepszy instruktor!!! Zdane od razu, jestem wdzięczna Adriana Okrój