Beata - opinia (1) Super szkoła Bardzo fajne podejście do kursantów Polecam!!! Beata Amelia - opinia (1) Instruktor Włodzimierz Maćko idealnie przygotował mnie do egzaminu. Na każde... Amelia Maja W - opinia (1) Zdane za pierwszym razem! Cały kurs przebiegł sprawnie i profesjonalnie,... Maja W
Julka - opinia (1) Realizowałam kurs w formie intensywnej od kompletnego zera i to był strzał w... Julka Mateusz - opinia (1) Zdane za pierwszym razem! Pełen profesjonalizm! Pan Jurek jest najlepszym... Mateusz Katarzyna - opinia (1) Gorąco polecam !! Trafiłam do instruktora Pana Patryka po kilku nie zdanych... Katarzyna Mikołaj - opinia (2) Bardzo polecam, bezproblemowo udało mi się zdać zarówno część teoretyczną,... Mikołaj Basia - opinia (1) Super klimat, zero stresu powodowanego instruktorem, szybka i prosta nauka,... Basia Valentyna - opinia (1) Bardzo dobra szkoła Polecam wszystkim Super instructorzy Bezstresowe i... Valentyna Wiktoria - opinia (1) Łatwe i zrozumiałe przekazywania wiedzy. Przygotowanie pod egzamin do PORD... Wiktoria Dawid - opinia (1) Dziękuję moim Instruktorom Jackowi i Jackowi z placu Rondo Bis w Redzie.... Dawid Dawid - opinia (1) Dziękuję Panu Janowi Halmann za wspaniałą odstresowującą atmosferę podczas... Dawid Sebastian - opinia (1) Polecam GDprawko a w szczególności instruktora Grzegorza :) Prawko zdane! :) Sebastian Edyta - opinia (1) Polecam wszystkim, nawet tym ze słusznym peselem kurs z Elka School.... Edyta Karolcia - opinia (1) Witam. Z całego serducha polecam Deltę i instruktora P. Rafała! ️ Egzamin... Karolcia Anna R - opinia (1) Egzamin z Panią Anną Zerka to czysta przyjemność. Bezstresowy, jasne... Anna R Gwidon - opinia (1) Serdecznie polecam kurs w RondoBis. Panie w biurze miłe i pomocne. Instruktor... Gwidon Olix - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy osk speed. zaczynając od profesjonalnego kursu... Olix Monika - opinia (1) Polecam! Cały kurs przebiegł bezproblemowo, szybkie terminy rozpoczęcia jazd... Monika Paulina B - opinia (1) Polecam szkółkę, zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny... Paulina B