Super Studio (2) Fantastyczna atmosfera,profesjonalni instruktorzy,dogodne godziny zajęć.... tancerz94 Polecam omijać szerokim łukiem (1) Zachęcona wiloma pochlebnymi opiniami znajomych zapisałam się na kurs. Pełna... krabiszon Polecam po stokroć!!!!! (1) Moje oceny mówią same za siebie! Nic dodać nic ująć. Po prostu Szkoła w... dorota
Polecam (1) ja wszystkim znajomym. Instruktorzy lubią to co robią, zawsze uśmiechnięci i... Monika SUPER (1) Bardzo fajna szkoła, super układy i muzyka, fajna atmosfera ;) Ceny są... Katie Zadowolona (1) Krótko: sala taneczna super, duża, dobra wentylacja i klimatyzacja,miły,... Ania - od roku w Gabi ; ) (1) Moim zdaniem Dv jest bardzo dobra szkołą. Można znaleść dużo przyjaciół oraz... Inez Godne polecenia! (1) Naprawde warto uczęszczać na zajęcia - lekcje prowadzone są według... Andzia Polecam! (1) Naprawdę bardzo wszystkim polecam szkołę Step by Step! Pozdrowienia dla Oli :-) Mała POLECAM (1) Super atmosfera i profesjonalne podejście. Zajęcia prowadzone w bardzo... Szymon Idealnie (1) Nawiazujac do poprzedniej wypowiedzi, mysle ze 'nauczycielka nie zwracajaca... Dagmara Coś niesamowitego:) (1) Jeśli szukacie wyjątkowego , niepowtarzalnego sposobu na spędzenie czasu... B.B. małgosia - opinia (2) na zajęciach początkujących- do których dołączyłam, nikt nie zwracał na mnie... małgosia małgosia - opinia (1) chodzę, bo jest wysoki poziom nauczanie, niestety cena mogłaby byc... małgosia Gdyby wszędzie tak szkolili chodziłbym na balet :) (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu tańca w szkole Step by Step. Serdeczne... Mati Przepis na spędzenie wolnego czasu ....Polecam !!! (1) Latynoski zawrót głowy zanurzony w serdecznej atmosferze, polany porządną... Koneserka salsy wspaniale! (1) polecam serdecznie, mili instruktorzy, którzy potrafią zarazić pasją i... rillenka Bardzo dobra szkoła tańca. (2) Zajęcia są bardzo różnorodne, instruktorzy fachowi i bardzo cierpliwi. Po... Dagmara interesująco/relaksacyjnie-polecam (1) na lekcje trafilam przypadkowo.ucze sie (choc zamiast muzyki slysze lomot-nie... viola Szkoła warta uwagi (1) Można by wiele pisać o tym, że sala ma długą linię luster, że sala ma świetną... Marcin