Poziom nauczania średni (1) Trener wybiórczo traktuje uczestników zajęć ,na zajęciach jest duzo gadania... Uczestnik zajęc super! (1) wspaniala kadra, wysoki poziom i szeroki wachlarz mozliwosci. kazdy znajdzie... mos warto spróbować (1) W Dance Vision tańcze od 3 lat i ten okres czasu pozwolił mi wyrobić sobie... P.
xD (1) Jest z****iście. Szczególnie polecam obozy i warsztaty. M. Styl, flow, oryginalność! (1) Na to właśnie główny nacisk stawia DV! Zajęcia są przeprowadzane na... Lex Zobacz potem oceniaj ;) (1) Nie bede tutaj przekonywac nikogo do mojej opinii, szanuje zdanie innych, ale... ... super szkoła (1) Polska Fabryka Tańca jest miejscem bardzo przyjaznym dla uczniów jak i... pwk Dancer. - opinia (1) Sposób trenowania tancerzy , choreografie , instruktorzy - nieporównywalni do... Dancer. :/ (2) Instruktorka gubi się w r******h .Nie zwraca uwagi na nowe osoby , a miały to... hotka REWELACJA !!! (1) Gorąco polecam. Świetna kadra, obsługa, warunki, atmosfera. Cieszę się, że... ola Super!!! (1) Pełen profesjonalizm Pana Roberta, niezmierna chec nauczenia tańczyć każdego... Rafał i Ania Robert instruktorem roku (1) Lekcje przed weselem prowadzone w milej atmosferze a walc wykonany jako... Bartek Aldona fajnie:) (1) Fajne miejce, fajni ludzie i bardzo fajne zajęcia. Jedyna uwaga jaą bym miała... naiada Moze byc... (1) Bylo rewelacyjnie, teraz nieco gorzej, bo najlepsi instruktorzy wciaz... sycha polecam (1) Polecam Top Dance. Już po pierwszych zajęciach można się uzależnić od tańca;)... Justyna Ż. Najlepsze studio tańca!!! (1) tańczyłam w trzech szkołach tańca i naprawde nigdzie nie udało mi się... Detka Dla mnie swietnie:) (1) Niestety od września wyjadę i bedę zmuszona zmienić szkołe tańca, ale napewno... Kalina teraz mi weselej (1) Chodziłam na tańce latynowskie i taniec brzucha. W czasie lekcji Marek... Elżbieta Refleksje po obozie tanecznym... (1) Wczoraj dobiegł końca obóz taneczny zorganizowany przez "TOP dance".... :) REWELACJA! (1) Szczerze i gorąco polecamy wszystkim, którzy planują naukę tańca -... Magdalena i Przemek