Wakacyjne kursy dla dzieci (1) OCESTiS ma wakacyjne kursy dla dzieci (do końca wakacji za darmo). Chodze... KArolina pierwszy taniec (1) Gorąco polecam to miejsce. Instruktorzy potrafią naprawdę doradzić i dobrać... nobady NAJLEPSZE STUDIO NA POMORZU (1) Studio Tango jest swietne uczeszczalam tam przez 4 lata gdy bylam w Polsce -... pink dot
NO NO,TU JEST PRAWIE JAK W RIO ! POLECAM ! (1) Suuuuuperfajna szkola tanca!! Ale tu trzeba sie napracowac by załapać meandry... zadowolony Polecam bo warto (1) Chodzę tu już rok, uczestniczyłam w różnych kursach i warsztatach. Wszystkie... ruth Wigor (1) Nauka tańca w Wigorze to jak najbardziej trafna decyzja Ci co narzekaja to... MIROSŁAW MIECZKOWSKI Polecam ! (1) Polecam zajęcia solo dla kobiet, można się dużo nauczyć w niestresującym... Dorota malach - opinia (1) na zajęciach super, domowo... malach Mary - opinia (1) Polecam też zajęcia solo! Jeżeli nie możecie zaciągnąć swoich partnerów do... Mary cena / liczebność grup = drogo (1) Chodzę do Salsa Kings ponad półtora roku i jestem zadowolony. Grupy są... Gregor OBÓZ WAKACYJNY (1) OCETiS organizuje obóz. Uważam że warto bo byłem raz z nimi. Zajrzyjcie na... Marcin maksiu86 - opinia (2) Ciekawie prowadzone zajęcia, luźna atmosfera i wyrozumiałość trenera sprawia,... maksiu86 Miła atmosfera, można się nauczyć i miło spędzić czas. (2) Prowadzący zapewnia, że każdy uczestnik zajęć nie będzie żałował czasu... Henryk Są super! (1) Moi absolutni faworyci - a odwiedziłam jeszcze trzy szkoły tańca :) Wyjątkowo... xx Super (1) Pobieraliśmy lekcje indywidualne - bardzo nam się podobało i polecamy jak... Emilio22 Kasia - opinia (1) Studio świetne, instruktorzy z****iści że tak powiem (szczególnie zuwielbiona... Kasia Profesjonalnie (1) Regularnie uczęszczam na zajęcia w DANCE AVENUE. Instruktorka jest... kursantka Atmosfera :) (1) Polecam wszystkim ten wybór!!! Uczęszczam na zajęcia od początku istnienia... Marlen Ewa - opinia (1) Mam kiepską kondycję,dlatego taniec daje mi w kosc;-)Ogólnie jednak to... Ewa Julia - opinia (1) Szoda że niema tam luster bo sa one bardzo potrzebne . jest to glowny... Julia