Polecam!!! (1) Świetna szkoła,fajni ludzie.Bardzo dobry sposób nauczania.Mogę szczerze tylko... Żołnierz MEGA FAJNIE !!!!!! (1) JEST SUPER, BOSKO, ZAJEFAJNIE, GORĄCO, BAJERANCKO, BOMBOWO, BYCZO FAJOWO,... lechuuuu Taniec towarzyski (1) chodzę tam od 3 lat i jestem bardzo zadowolony Grzegorz
Polecam (1) chodzę od pół roku, jest bardzo fajna atmosfera. co do nauczania, to nie mam... jabol A nam się nie podobało... (1) ... Ola śmieszna, owszem, ale czasem na siłę; kroki wprowadzane powoli i... Ania POLECAM !!! (1) Chodziłam na treningi ze 3 lata temu. Miałam bardzo zgraną i fantastyczną... Magda Iv - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona - polecam ten kurs tańca wszystkim! Atmosfera jest... Iv wiele pozytywnych zmian (1) studio po remoncie jest nie do poznania!!!!!! zachecam i kieruję na stronę:... Beata super (1) bardzo fajny klimat, zaangażowana kadra, pełen profesjonalizm. tak trzymać -... szarmelszejk :* (1) jedyne takie miejsce gdzie można liczyć na profesjonalną naukę tańca i... Emilshien rewelacja!!! (1) Polecam każdemu!!! Ten kto chce miło spędzić czas ze swoim partnerem w... Ola Super atmosfera - gorąco polecam !!!! (2) Super atmosfera - gorąco polecam !!!! Iwona szkoda pieniędzy:( (2) Miałam okazję niedawno spróbować zajęć w Dance Avenue. Zapisałam się na salsę... Joanna Kalicka ;) (1) Polska Fabryka Tańca to najwspanialsze miejsce na świecie;) W niej... Karolcia DV (1) Zarzuty o kopiowaniu kroków od Enzymu i WS są śmieszne, nie poparte żadnym... ja Zdecydowanie polecam:) (1) W ostatni czwartek byłam pierwszy raz na zajęciach u p Agnieszki na salsie... Joanna Kalicka Lepszej Fabryki Tańca Nie Znajdziecie. (1) Mówi się , że kto szuka nie błądzi.. Skoro trafiłeś tu to znak, że szukałeś... Majka - DV 2 Kathy - opinia (1) Nie rozumiem ludzi, którzy wyrabiają sobie opinie na podstawie innych... Kathy Pełen profesjonalizm, to podstawa ;) (1) Uwielbiam to miejsce, po prostu uwielbiam. Jestem tu prawie codziennie, a... MmM Poziom nauczania średni (1) Trener wybiórczo traktuje uczestników zajęć ,na zajęciach jest duzo gadania... Uczestnik zajęc