Anula - opinia (1) To już czwarte badanie w tej stacji. Szybko, profesjonalnie, sympatycznie.... Anula Adi - opinia (1) W motocyklu przyczepili się do palących się kierunkowskazów, gdzie od 2013... Adi kaszub - opinia (1) Do tej pory nie miałem zastrzeżeń dotyczących badań mimo że nie zawsze były... kaszub
Ania - opinia (1) Polecam z całego serca. Panowie sympatyczni, uprzejmi i bardzo fachowi. Od 3... Ania głupota czy złośliwość? (4) Auto z 2009r, ledwo przekroczylo 100tys., jezdzi jak nowe, ale przegladu nie... kemot Kolejna Wizyta (2) Kolejny raz wychodze z usmiechem na twarzy :) Polecam Firme i Pozdrawiam lukasz STOSUNKOWO DROGI BRAK PROFESJONALIZMU (3) Witam, kupiłem nowe auto i podjechałem na ogólną diagnostykę przed oddaniem... Mariusz Niby w porządku, ale... (6) Po przyjechaniu na stację kontroli zostałem wprowadzony od razu, nie było... Właściciel czerwonej Hondy Bardzo polecam (1) Bardzo polecam. Panowie byli wyjątkowo pomocni przy decyzji kupna auta.... Ania Ocena pozytywna (1) Szybka , fachowa obsługa, stacja godna polecenia. lukasz wszystko w należytym porządku :) (1) jak w temacie, szybko, sprawnie, profesjonalnie kudel Pozytywnie (1) Świetna stacja, przegląd przeprowadzony szybko i sprawnie, obsługa kompetenta... Aga Polecam i Dziękuję za pomoc (1) Był to mój pierwszy przegląd techniczny, Panowie są bardzo mili na stacji,... Właścicielka zielonej Żabki Zdecydowanie polecam! (4) Obsługa bardzo sympatyczna, fachowcy, przegląd przebiegł bardzo szybko i... Joanna profesjonalna obsługa (1) Polecam ten serwis, oprócz standardowego badania dostałem kilka cennych uwag... Rafał CZEPIAJA SIĘ PRZEWODÓW HAMULCOWUCH KOROZJA (2) ale są ok . jojo