Lodowisko w Hali Olivia

Lodowiska

Gdańsk, al. Grunwaldzka 470

4 lata w OLIWII !!! (1) Próbowałem jeździć na Placu Zebrań, ale tam się nie da jeździć! tamto miejsce... Maciek :) (1) Pierwszy raz na łyżwach, wybór padł na hale Olivia. Najpierw na wydzielonym... Marek Lodowisko ok, ale muzyka fatalna! (1) Ceny dość duże, nie ma ulgowych. Obsługa życzliwa. Dla mnie ważna jest... Kaśka
fajne :) (1) moim zdaniem bardzo fajne lodowisko :) podczas jazdy leci bardzo lubiana... Anonim :) Złodziejstwo! (1) Bilety są co roku droższe , nawet w ferie dzieci nie mają żadej ulgi .A do... Kasia Jest dobrze droga Emilio ! (1) Pragnę odnieść się do opinii Emilii. Skoro są tak długie kolejki i lodowisko... Mateusz, Nie to co "Balon" (2) W Hali Olivia można przynajmniej NORMALNIE pojeździć, zwłaszcza jeśli ktoś... Ja Fajnie, ale klimat fatalny (1) Obsługa bez zastrzeżeń, tafla lodu bardzo dobrze utrzymana, mało porowatości,... łyżwiarz amator Wspomnienie z ferii 2013 (1) Same zalety w porównaniu z Balonem. W Olivii jest: równy lód, mniejszy tłok,... narty wodne FANTASTYCZNE lodowisko (1) Super lodowisko, b. dobra atmosfera, kulturalnie, ładnie jeżdżący młodzi... babcia spoko (1) dla mnie spoko, ale ja mam własne łyżwy :) mogłoby być tylko trochę taniej za... ;] gość - opinia (1) Powiem tak: TRAGEDIA. Na tym lodzie się w ogóle nie da jeździć. Nie dość że... gość l - opinia (1) nie miły dziad w wypożyczalni .. ogółem to super ! l Wypożyczalnia łyżew (1) Wstrętny stary, niemiły, bezczelny Gargamel w wypożyczalni łyżew!!!! skoro... ja ... (11) Czytam te komentarze i czytam. Ludzie, przestańcie narzekać że 10 zł to dużo.... Rabi Drogo (1) Stanowczo za drogo,i to jeszcze dla dzieci ,wstyd!!! Tomasz Małe uaktualnienie po 2 latach (1) Nadal jak najbardziej zachęcam do korzystania z usług jakie oferuje... Rabi pozytywnie (1) Dobry lód i organizacja. Ślizgawka nie była przepełniona, można było... Stan SUPER (1) LODOWISKO!!! Zwłaszcza w porównaniu ze ślizgawką przy Placu Zebrań, tam jest... Aga great :) (1) Dzisiaj się wybrałem z rodzicielką (znaczy się zabrała mnie) i po długiej... Krzyczek