Lodowisko w Hali Olivia

Lodowiska

Gdańsk, al. Grunwaldzka 470

Zawiedziony klient - opinia (1) Sama ślizgawka jest taka sama od wielu wielu lat. Obsługa natomiast w jest... Zawiedziony klient Autor - opinia (1) Raczej nie jest to przystępna Cena... Kogoś bardzo poniosło. Autor Aleks - opinia (2) Poprzednio w poprzednim sezonie na lodowisku. I co widze? Zmiany: z 10 na 15... Aleks
AgataKW - opinia (1) Bardzo lubimy to Lodowisko, za względu na świetny lód i duży rozmiar.... AgataKW kaj - opinia (1) lodowiska nigdy dość :) jest super, jedyny minus to słabe wypożyczane łyżwy.... kaj Mala - opinia (1) Wszystko super tylko szkoda że tak mało pingwinków dla dzieci Mala obsługa rodem z mięsnego w PRL (5) Organizacja wejścia i wypożyczalni na szokująco niskim poziomie. Czułem się... Igor Uwielbiam. (1) Mam swoje łyżwy, więc dla mnie cena 10 zł od wejścia jest niska. Dobrze, że... W końcu Was wszystkich wyprzedzę Najlepsze lodowisko w Trójmieście (1) 1.Szybka obsługa w kasie- najlepiej kupić karnet na 5 lub 10 wejść/osób ,daje... bauer nexus Brak biletów ulgowych (2) Wielki minus dzieci w wieku powyżej 6 lat.traktują jak dorosłych. Brak... Tata Najlepszew Trójmieście (1) Lód w bardzo dobrym stanie, muzyka marna/średnia, ale nagłośnienie o niebo... Rysiek Dla mnie najlepsze w Trójmieście (1) Miła, przyjazna atmosfera, świetne warunki- ogrzewana szatnia, dużo miejsca... Magdalena Masakra (1) Jeżeli władze miasta i organizatorów ferii nie stać na tanie ślizgawki (2,3... NSZ Jak dla mnie bezkonkurencyjna (1) Można płacić, już te kilka złoty więcej niż na placu zebrań ludowych, dla... Aurelia Brak biletów ulgowych (1) Brak biletów ulgowych dla dzieci i młodzieży to rzadkość w dzisiejszych... Mirek Dania Na Lodzie... (2) Lodowisko Hala Olivia - miejsce, w którym każdego dnia zaproponują Ci inne... Van.Hallgate bez konkurencji (2) Podstawowa zaleta tego lodowiska to brak konkurencji. Lód jest świetnej... Mirek ceny to zwykłe zlodziejstwo! (2) Mam na myśli brak ulgowych biletów. Za klimat i wystrój stawiam 1. Wchodząc... dh ZMARNOWANA KASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (4) Po nagłówku można sie domyśleć mojej opini ! Przyjechał do mnie kuzyn i... Emilia ana - opinia (1) Chodzę tu od lat i jest super! Na Palcu Zebrań byłam kilka razy i nie ma... ana