Lodowisko w Hali Olivia

Lodowiska

Gdańsk, al. Grunwaldzka 470

Polecam (1) Fachowa i pomocna obsługa. Tafla w rewelacyjnym stanie. Jedyna uwaga - zbyt... Joanna lodowisko! (2) Cena jest OK.za 50 min. przy Bramie Oliwskiej płacę 8 zł zanim wejdę na lód... WK komu za drogo- niech siedzi w domu ;) (3) dla osób którym wydaje się,że jest drogo- siedźcie w domu ;) są takie ciekawe... Ewelina ;)
alex1111 - opinia (1) bardzo fajna atmosfera, jeżdżę od niedawna byłam na kilku lodowiskach a to... alex1111 ... (1) Mam pytanie do wszystkich.Czy w ferie zimowe będą niższe ceny? Ogólnie... snak3 supciioo (1) lodowisko jest supper xD Ania Kołsut Edyta - opinia (1) Niech trojmiasto.pl uaktywni dane, bo po wyszukaniu slizgawki w Hali Oliwia... Edyta Ślizgawka ;D (1) Lodowisko jest na prawdę super, miła obsługa i bardzo przyjemna atmosfera ;D... Paulu$ cena!!! (1) za drogo Andzia cena jest .. dobra . (2) duzo z was pisze , ze cena bilety jest za droga. moim zdaniem jest ok, gdyz... sii sii Nie piszczie bzdur że "w gdyni tak samo" (1) bo to oczywista głupota. Gdynia jest znacznie mniejsza, lód jest w gorszym... michal całkiem,całkiem (1) Lodowisko jest całkiem fajne,miła atmosfera,przystępna cena,niestety jedyne... megi nie zgadzam się z poprzednikiem (1) lodowisko nie jest warte swojej ceny. godzina jazdy to nie jest dużo (chociaż... lari jest fajnie :D (1) słuchajcie, gdyby bilety były tańsze, byłoby za duzo ludzi i zrobiłoby sie z... Jull. Zrobić cenny bardziej przystępne!!!! (1) Co roku śmigamy na łyżwach ,teraz dzieci już muszą płacić za bilet i cóż... Ja Jest Ok (1) Wszyscy piszą że ceny sa za wysokie , z jednej strony dobrze a z drugiej... :]]] Znawca - opinia (1) Bez wątpienia najlepsze lodowisko w okręgu. Nie piszcie ludzie, że drogo i... Znawca Lodowisko z klimatem (1) Prawda co prawda , jest drogo , czasem tłoczno , ale jakość lodu nie... łyżwiarz Ceny;/. (1) U mnie w mieście kosztuje wypozyczenie łyżew wraz z wejściem 7 zł. Ceny... Weronika Moje ulubione lodowisko ;) (1) Super klimat, ludzi jest w sam raz-ani tłoczno-jak w Gdańsku, ani pusto. Do... ;)