Lodowisko w Hali Olivia

Lodowiska

Gdańsk, al. Grunwaldzka 470

Ceny (1) Tak jak poprzednicy wszystko byłoby pięknie gdyby nie te kosmieczne ceny a... mat Co to ma być?> (1) Generalnie w gdańsku jest to samo. ceny KOSMICZNE! za sam wstęp 10 zł?... Paulina Na oliwi jest prawie dobrze (1) Pod względe, jakości to lodowisko jest dobre, ale ceny masakra!! Janek
CENY!!! (1) Ceny na ślizgawkę mnie dobijają.Lodowisko jest super,obsługa też,trochę... KARWIX moze (1) ogolnie moze byc, choc mogloby byc taniej bo jakies mega super to to... Princess heh (1) Mi osobiscie lodowisko sie b.podoba! Miła atmosfera,dobra obsluga i wgl. ;]]... NIe polecam.... ale nie jest najgorzej (1) Niestey na to lodowisko wpuszczają ludzi bez limitu wejść... ile osób kupi... Tomek. L Martuś. - opinia (1) Generalnie to ja chodze na to lodowisko od jakiś 3 lat co roku w prawie każdy... Martuś. Tomszon :P (1) Polecam wszytskim bardzo serdecznie :D Bylem dawno, ale mam zamiar isc w... Tomek ona. - opinia (1) Miałam zamiar wybrać się tam z koleżanką ale kiedy zobaczyłam cenę biletu... ona. SUPER (1) Witam, łyżwy to świetna zabawa cena nie jest za wysoka argument że gdyby... Camel ceny (1) uwazam ze cena biletu za wstep jest zbyt droga... reszta moglaby zostac.... Kasia fajna zabawa... (1) ...moim zdaniem jest niezła zabawa...bardzo mi się podoba...staram się bywać... Grażyna Brak logistyki (1) W dniu dzisiejszym straciłem mnóstwo czasu i nerwów na dyskusjach z... Marcin ;] (1) Według mnie ok. Jutro wybieram się ze znajomymi na 2 godzinki. ; D Będzie... Aniaa klaudynatia - opinia (1) Ja się dopiero uczę jeździć na łyżwach i moim zdaniem Hala Oliwia to... klaudynatia magda - opinia (1) jest fajnie a poza tem jest to najwieksze lodowisko w trojmiescie wybieram... magda Lodowisko sezonowe (1) Lodowisko jest otwierane w sezonie zimowym. Przyciąga ono bardzo wielu ludzi.... anonim Ceny (1) Cena lodowiska jest zdecydowanie za wysoka! Za jeden wypad musze zaplacic... yashimaa w porządku (1) Jeżdżę regularnie, bardzo mi się podoba. Szkoda, że ceny są wysokie, nie... kostka