Polecam zdecydowanie (1) Jesteśmy któryś raz już klientem, zazwyczaj zamawiamy na miejscu ale i na... Kasia Realizacja zamówienia (1) Bardzo jestem zadowolony, jedzenie Super, czas realizacji ok 45 min, lecz... Zbigniew88 Bardzo niemiła obsługa i złe jedzenie (1) Dwie godziny czekania na zimną makaranową pulpe. Czekalismy dwie godziny na... Misio
Opinia na 5. (1) Tak się składa, że jestem zwolennikiem kuchni tajskiej. Wbrew pozorom tego co... Don Alessandro Obsługa wszystko niweczy (1) Nie są ani mili ani sympatyczni obsługują z łachą przez co się odechciewa tam... Stenogram Zamówienie na telefon (1) Dostarczono na czas, ciepłe i dobrze zapakowane (zgrzane na stałę z folią).... Pisi Okropne Miejsce (1) Jako kulinarni dewianci, Ja i moja dziewczyna postanowilismy sprobowac... Piotrek nie smaczne i nie tajskie i zimne (1) Korzystalem miesiac przed i po powrocie tajlandii. Nie mam zbytniego dobrego... Janusz Gdynia Lepsze niż Poczta Kwiatowa ! (1) Rewelacja ! Smakowite tajskie potrawy okraszone wspaniałą obsługą ! Dania z... Tomasz Olszak naprawdę smaczne ! (1) Od kilku miesięcy jadam średnio raz w tygodniu w Thai Jolo. Na początku byłem... Jacek Polecam ! (1) Jedzenie bardzo dobre, miła obsłyga, swojski klimat. Polecam wszystkim. piękny kawaler GOTUJE POLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) To żart?? W tej cenie można zjeść w trójmiescie ORYGINALNE tajskie jedzenie.... autor R E W E L A C J A ! (1) Pyszne jedzenie, prawdziwie tajskie smaki. Nigdzie w Trójmieście nie jadłam... akutagawa Tajskie nie tajskie ale bardzo smaczne (1) Ja miałem więcej szczęścia od poprzedniczki. Może dlatego, że jako nowemu... Dominik POLECAM !!! (1) Witam, Na wstępie chciałbym zaznaczyć że dwa poniższe komentarze wyglądają... Adam Rydlewicz ZDECYDOWANIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) DZISIAJ BYŁAM OSOBIŚĆIE W TYM LOKALU.OBSŁUGA BARDZO MIŁA,I TO BYŁO BY NA TYLE... ZAWIEDZIONA rewelacja:) (1) Jadłam dziś zielone curry z kurczakiem i jestem pod ogromnym wrażeniem:)... Sowa wyjątkowe smaki, szczególnie zupka ostro kwaśna z kurczakiem... nie jadłam jeszcze takiej u nas w Gdyni (1) wyjątkowo miła obsługa, zamawiałam na wynos ale byłam w lokalu w trakcie... monika