Maksymilian - ocena (1) Przyjaciółka poleciła mi panią Magdalenę Brajczewską do sprzedaży mojego... Maksymilian Marcin - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Magdaleny. Za każdy razem kiedy kontaktowałem się... Marcin Arkadiusz - ocena (1) Świetny kontakt, wszystko załatwione sprawnie i szybko. Zdecydowanie polecam... Arkadiusz
Małgorzata - ocena (1) Ważne decyzje w życiu, a do takich należy zakup mieszkania, chcemy podejmować... Małgorzata Aleksandra i Maciej - ocena (1) Powiedzieć pełen profesjonalizm połączony z ogromnym zaangażowaniem w... Aleksandra i Maciej Piotr - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dbałość o najmniejsze detale, a przy tym ciepło i luz.... Piotr Marta - ocena (1) Z całym sercem mogę polecić współpracę z Panią Magdalena. Osoba z ogromną... Marta Beata Kosiacka - ocena (1) Bardzo polecam usługi p. Magdaleny. Jestem pod ogromnym wrażeniem... Beata Kosiacka Agata - ocena (1) Wysokiej klasy obsługa. Bez najmniejszych kłopotów, szybko i profesjonalnie... Agata Cecylia - opinia (1) Współpraca z Panią Magdaleną Brajczewską to czysta przyjemność. Pełen... Cecylia Damian - opinia (1) to tak w skrocie profesjonalnie i miło szesc gwiazdek jak najbardziej sie... Damian Jakub - opinia (1) Poprosiłem Panią Magdę o wykonanie sesji zdjęciowej mojego apartamentu. Efekt... Jakub Wiktoria - opinia (1) Współpraca przebiegła sprawnie, szybko i miło. Polecam :) Wiktoria Barbara - opinia (1) Z olbrzymią przyjemnością dziękuję i polecam agencję nieruchomości Pani... Barbara Grzegorz L. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, pomoc na każdym etapie procesu: szukania najemców,... Grzegorz L. Iwona Ciesielska - opinia (1) Zdecydowanie polecamy Panią Magdalenę wszystkim poszukującym Agencji... Iwona Ciesielska Natalia - opinia (1) Szybka, profesjonalna pomoc w znalezieniu najemcy. Dziękuję Natalia Piotr - opinia (1) Kupowałem dom poprzez posrednictwo Pani Magdaleny Brajczewskiej. Cała... Piotr Alina Maria - opinia (1) Ze wpółpracy z panią Magdaleną , jestem bardzo zadowolona . Profesjonalność... Alina Maria Katarzyna i Marek - opinia (1) Mieszkamy w Niemczech, szukaliśmy osoby, która zajmie się sprzedażą naszego... Katarzyna i Marek