Ava - opinia (1) Pani Magda zapewnia bardzo profesjonalne wsparcie. Jest osobą zaangażowaną i... Ava Aneta - opinia (1) Profesjonalizm, kompleksowa obsługa, dyspozycyjność, dyskrecja i takt. Pani... Aneta Roman - opinia (1) Treść opini o MB Nieruchomosci mogłaby być bardzo dluga , ale powielałbym... Roman
Anatol - opinia (1) Polecam Panią Magdę z całego serca. W naszej współpracy była bardzo... Anatol Rodosław - opinia (1) Bardzo polecam usługi agencji pani Magdaleny Brajczewskiej. Kompleksowo... Rodosław Izabela - opinia (1) Profesjonalizm, rzetelne podejście i niezwykła skuteczność. Świetny kontakt z... Izabela Edyta - opinia (1) Witam,Pani Magdalena Brajczewska jest najlepszym agentem od nieruchomości... Edyta Karolina - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wspaniała współpraca z panią Magdą. Polecam. Karolina Tomasz L. Gdynia Wiczlino - opinia (1) W pełni polecam współpracę z panią Magdaleną Brajczewską. Bardzo dobry... Tomasz L. Gdynia Wiczlino Kalina - opinia (1) Pani Magda jest wspaniałą osobą,kompetentna, konkretna zawsze uśmiechnięta,... Kalina Tina - opinia (1) Pani Magdalena MB Nieruchomosci jest zdecydowanie jednym z najlepszych... Tina Dorota - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z MB Nieruchomości. Pani Magda jest profesjonalna,... Dorota Kasia i Łukasz - opinia (1) Współpraca z Panią Magdą spełniła wszystkie nasze oczekiwania. To był strzał... Kasia i Łukasz Patrycja i Dawid - opinia (1) Bardzo cieszymy się, że spotkaliśmy Panią Magdalenę na naszej drodze -... Patrycja i Dawid Marcin - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Magdaleną. Pomogła mi w... Marcin Ola - opinia (1) Nie zakupiłam mieszkania u p. Małgorzaty, ale mogę śmiało ocenić ze to... Ola Karolina - opinia (1) Kupno mieszkania z pomocą pani Mady było samą przyjemnością, pomimo braku... Karolina Marta Kowalska - opinia (1) Bardzo profesjonale podejscie do klienta. Pani Magda jest osoba spokojną,... Marta Kowalska Martyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Magdą. Bardzo profesjonalne i... Martyna Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm i ogromna życzliwość Pani Magdaleny powoduje niesamowitą... Aleksandra