Polecam ! (1) Musiałem sprzedać mieszkanie w Gdyni, niestety przebywam na stałe za granicą.... Mateusz Mieszkanie (2) Profesjonalizm, dynamizm i ludzka zyczliwosc oraz cieplo sa rzadko spotykana... Anna Maria Zasepa Mam swój domek! (2) Pani Magdaleno jest Pani jak najbardziej godną polecenia w spełnianiu... Maja W.
Do zadań specjalnych! (2) Pani Magdalena występowała jako posredniczka osoby kupującej od nas... Martyna Kuźma Bardzo gorąco polecam (1) Pani Magda w ekspresowym tempie wyszukała mi mieszkanie, mila wspolpraca,... Halina Expresowa sprzedaż mieszkania (1) Na Agencje Pani Magdy trafiłam zupełnie przypadkowo i bardzo sie cieszę, że... Ewa POLECAM ! (1) Pani Magdalena pomogła w bardzo szybkim czasie sprzedać mieszkanie , już po... Adam Uczciwa "6" (1) Pani Magda to miła i kompetentna osoba, współpracę z nią oceniam bardzo... Joanna Polecam (1) Pani Magda pomagała mi przy zakupie mieszkania u dewelopera. O nic nie... Maciej Zadowolony klient (1) Wspolpraca z panią Magdą to była czysta przyjemność. Minęło już 5 lat od... Sebastian Żyrek Mieszkanie (1) Witam. Z reguły nie lubię wystawiać referencji i pisać opinii ale tym razem... Pan Andrzej