PEŁNY PROFESJONALIZM (2) reprezentowany i przez p. Alicję - instruktorkę jazdy i p. Jacka -... Marzenna Gołębiewska Kategoria A zdana. Za rok B- oczywiście w OSK MIX! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone były przez Pana Jacka w sposób rztelny i... Tomasz Gniotyński PANI ALA JEST FENOMENALNA!!!!!!!! (1) Moja przygoda z prawkiem zaczela sie prawie 5 lat temu, kurs robilam w innym... KA$IA
ocena kursu kat. B (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposob, sluchacze nie sa zanudzani,... Mariusz Profesjonalnie. (2) Kursom prowadzonym w OSK Mix niewiele można zarzucić. Jedyne porównanie, na... kasjot Za pierwszym razem ! (1) Nie do końca pewny swych umiejętności, jednak zdałem egzamin za pierwszym... Mario Kat.A+B zdana śpiewjąco (2) Dzieńdobry...przepraszam za spóżnienie :p egzaminy na A+B zdalem juz w... Waldemar Mateja Proszę państwa : REWELACJA!! :) (1) Gorąco polecam MIX'a !! Zdałam kat.B za pierwszym razem! Pan Jacek bardzo... Świeżo upieczona posiadaczka pra POLECAM ... POSZUKAĆ GDZIE INDZIEJ (2) Przed rokiem podjąłem kurs na kategorię A.Uczył mnie P. Jacek, bardzo... Michał Rzetalna szkoła, świetna instruktorka! (1) Polecam zajęcia w tej szkole, a w szczególności jazdy z p. Alicją. Pani... Kamila Zdałam, zdałam, zdałam... :D (1) Nooo i już mam prawo jazdy :D Serdeczne podziękowania należą się p. Darkowi!... Justyna PANI ALA JEST WIELKA- gorąco polecam! (1) Brawo dla szefa P. Alicji za zatrudnienie tak wspaniałego instruktora!! Pali... Gosia Serdecznie polecam p.Darka (1) Bardzo fachowe doradztwo.Szybko nauczyłem sie jezdzic i dzieki panu Darkowi... Rafał S. Dziękuję Pani Ali (1) Dziękuje za rewelacyjne przygotowanie mnie to egzaminu praktycznego który... Ola Polecam Panią Alicję i Pana Jacka (2) Pan Jacek jest świetnym wykładowcom potrafiącym zaciekawić słuchaczy. Bardzo... Jola K. Zdalem za pierwszym razem :P (2) Witam Wszystkich. Udalo mi sie zdac na motorek za pierwszym razem i o dziwo... Wojtek R Polecam (2) Polecam OSK MIX, zdawałem dwie kategorie A i B, pan Jacek rzetelnie uczy... Michał S. Gorąco Polecam!!! Kat.B (2) Polecam gorąco OSK "MIX",w którym zacząłem przygodę z jazdą samochodem.... Ryszard Ś. nauka na moto (2) Wszystko profesjonalne i fahowe zdałem za pierwszym razem i naprawde polecam... Tomasz Bartek - opinia (1) Rewelacja! Pani Alicja w kilka godzin przygotowała mnie do egzaminu. Zdałem... Bartek