Jazdy dodatkowe kat. B (1) Po dodatkowych jazdach u Pani Alicji zdałem egzamin. Profesjonalne podejście... uzi911 Gorąco polecam!!! (2) Bardzo dobra szkółka, profesjonalne i rzetelne nauczanie, w szczególności... Agnieszka Piask Egzamin kat. A? Bułka z masłem... (2) Po kursie w ośrodku MIX poszedłem na egzamin kat. A. Śmiać mi się w duchu... Karol Weiher
Polecam !!! - pełen profesjonalizm (2) Wczoraj zdałam egzamin ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM ;). Wielki szacunek dla Pani... Magda Ż. egzamin państwowy dzis zdałem (2) ..wlasnie dziś zdałem za pierwszym podejściem na kat. A i chociaż na... Sebastian Klorek Strzał w dziesiątkę! (2) Nie jestem z Gdańska i wybierając szkołę jazdy nie wiedziałam, na którą... Żaneta i już po :)) (1) udało się, dzięki wspaniałej instruktorce - pani Alicji - zdałam egzamin,... kasia a. za pierwszym razem ! (2) Zdalam za 1 razem , instruktorka pani Ala jest rewelacyjna osoba nawet mnie... Asia Łagoda Polecam! (2) Wcześniej robiłem u Pana Jacka kurs na kategorię B, po paru latach wróciłem... Maciek PANI ALICJA!!! - JEJ WSZYSTKO ZAWDZIĘCZAM (1) Ta kobieta, jest naprawdę dobra w tym co robi!!! Profesjonalnie podchodzi do... Hania Szparniak Polecam :) (1) Zdałam za pierwszym razem!! Jak szłam na kurs nie siedziałam nigdy wcześniej... Beata G. ania Z. (2) Zdałam za 3 razem ale trzeba przyznac z własej winy,poniewaz jestem straszna... Ania Zgirska Bardzo dobra szkoła ! (2) Wszyscy wiedzą, że dobry film sensacyjny zaczyna się np. trzęsieniem ziemi, a... od wczoraj kierowca E.S. Darek Bodak jest najlepszy (2) Jestem bardzo zadowolony z kursu jaki ukończyłem w tej szkole, szczególnie z... Jarosław Maszczak Extra szkola (2) W tej szkole nauczylem sie wszystkiego 3x szybciej niz na kursie prawa jazdy... Łukasz Grala Wspaniały instruktor Pan Darek (1) od wielu lat miałam problemy z jazdą, dopiero kiedy zaczęłam jeżdzić z Panem... Agnieszka Zdany po jazdach z panią Alicją i panem Jackiem (1) Brałem kilka dodatkowych godzin jazdy u pani Alicji i pana Jacka. Dzięki tym... Sebastian S. Zdałem za 1 razem na A i B !! :-) (1) Szczerze polecam ! w/w szkołe. Bardzo profesjonalnie prowadzone wykłady przez... Marcin W. Opinia dla instruktora Pana Darka (1) Witam Państwa ! Nie na codzień tak to bywa ,że wystawiam POZYTYWA . Mily... Hanka Darek Bodak (1) Świetny instruktor. Wymagający i przy tym skuteczny,bo zdałam za pierwszym... Daria