Polecam (1) W zupełnośći nie zgadzam się z opinią jednej z moich poprzedniczek,... Justyna 100% skuteczności (1) Witam, chciałbym tylko napisać, ze zdałem egzamin na kat.B za pierwszym... Grzegorz Z. Zadowolona :) (1) W Mixie wykupilam 2 dodatkowe godziny jazdy i trafilam na pania Alicje...To... Klaudia
Polecam w 100000% (1) Robiłem kurs w Starogardzie i po trzecim nieudanym podejściu do egzaminu... Krzysiu ...Uff...Po Egzaminie (1) Egzamin Kat. B zdałam za pierwszym razem- lepiej chyba być nie może! ;) Co... Magdalena Jankowska SUPERINSTRUKTORKA!!!!!!!! (1) Każdemu kursantowi, który nigdy dotychczas nie siedział za kierownicą... Ciężarowka Polecam!!! (2) W tym tygodniu zdałem za pierwszym podejściem egzamin praktyczny. Do tego... Zdzisław Sadowski L (1) uważam ze jest to bardzo dobra szkoła która rewelacyjnie przygotuje każdego... Tomek12345 Pozdrawiam serdecznie P.Alicję. (1) Mimo tak któtkiego czasu moge powiedzieć że instruktorzy są... Justyna .p. Polecam p.Alicje:) (1) p.Ala ma poprostu anielska cierpliwość, jest bardzo przykładna w tym co robi... kursantka kursantka - opinia (1) Wyjeździłam w tej szkole 50 godzin, pierwszy egzamin oblałam.Cóż, mój błąd i... kursantka nie polecam!! (2) Nie polecam tego osrodka.Kurs z teorii zaczełam pod koniec lipca na poczatku... Ewelina Poprawka do poprzedniej opini zatytuowanej "Spoko ośrodek" (2) Jest już lipiec, troche czasu minęło i moja opinia się zmieniła.... kursant:p Szkolenie kierowców (2) Rzetelny kurs. Wymagający instruktorzy,którzy uczą jak kierowca powinien... kuba Spoko ośrodek (2) Zajęcia teoretyczne moze troszkę za bardzo rozciągające się w czasie, ale... kursant:p Szczerze polecam :) (2) Polecam tą szkołę :) Instruktor naprawdę bardzo rzetelnie przygotowuje do... kaste