Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (11)

Nowy wątek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Majowo - Czerwcowe Mamusie 2013 (11)

Lolaola gratulacje!

Założyłam nowy wątek
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=466267&c=1&k=160&hl=8228037#op8228037

Muszczek ociągasz się:))

Gratulacje! :)

i ja tez:-)) gratulacje:-)))

I ja dołączam do gratulujących :)

Gratulacje lolaola :)

Lolaola, serdeczne gratulacje.

Lolaola Gratulacje!!!!!!

Jak dojedziesz do siebie napisz więcej :-)

Lolaola, gratulacje! I pozazdrościć punktualności synka :-)

Serdeczne gratulacje.Super,że masz już dzieciątko z tej strony.

hej :) 4maja równiutko o 1rano w terminie mój tymek dał o sobie znać. odpłynęły wody. zalałam całe mieszkanie :P potem męczyliśmy się 13 godzin aż doszło do cesarki, ale nasz szkrab już z nami i w domku :) 4050g i 56cm.
powodzenia dziewczyny ;)

Ja wolę prasować mniejsze ubranka niż większe, wystarczy równo ułożyć i wyprasować a nie kilka razy przekładać na desce. Prasuję na stojąco inaczej sobie nie wyobrażam ale po tym tak strasznie mnie plecy bolą:/ ale jak zacznę to muszę skończyć nie lubie w połowie przerywać. Mam już wszystko poprasowane dla małej:) i w torbie spakowane najmniejsze ubranka:)

Mi również się wydaje, że lolaola ma już Tymka po drugiej stronie, życzę jej tego z całego serca, bo wiem co to znaczy kulać się po terminie:/

ej no jak... jak się prasuje, to żeby wyprasowane było :P hehe ja może zbyt dokładna jestem - nie może być zagięcia żadnego XD

Też mi się wydaje, że Lolaola już po, jakoś w kościach czuję :P

Ja też prasuję na siedząco, inna sprawa że ze staniem nie mam jakichś strasznych problemów, no i ciuszki dziecięce prasuję trochę byle jak - przecież nie chodzi o to, żeby przeprasować osobno każdy zakamarek...

A badania na paciorkowca nie miałam.

Lolaola pewnie już urodziła, bo od kilku dni się nie odzywa :)

Mi jakoś nie wygodnie się prasuje na siedząco XD ja w ogóle mało rzeczy potrafię robić na siedząco :P

Moseka, dlatego ja prasuję na siedząco :-) A badanie na paciorkowca miałam robione w 36 tc.

U mnie dziś gorszy dzień, jakoś nie mogę się z niczym ogarnąć na czas. A jeszcze jutro kończę 30-stkę, nic nie planowałam bo nie wiadomo było jak z porodem, ale skoro nie rodzę, zapewne wpadnie trochę familii, więc muszę się przygotować. Będzie na słodko, ale to zawsze trochę zachodu. Mąż tort ulubiony przywiezie po pracy, ja upiekę coś od siebie, i będziemy świętować :-)

a ja się dziś spiekłam :/ malowałam płot, praktycznie cały dzień, bo godzinka malowania i godzinka w domu, nie dałam rady wysiedzieć na tym słońcu więcej... w takim tempie będę to malować jeszcze ze trzy dni.. ale cóż.. męża nie zagonie, bo nie ma kiedy, a to surowe drewno, jak przyjdą deszcze to ... będzie po płocie XD

Katarina upatrzyła sobie jedno miejsce na moim boku i co chwilę wystawia nogi.. jak tak dalej pójdzie to zrobi mi siniaki XD

tak sobie teraz odpoczywam po męczącym dniu i patrzę na tą stertę prania do prasowania... nie lubię prasować tych małych ciuszków, za dużo zakamarków XD wolę większe rzeczy.. nie wiem jak można sobie pranie i prasowanie zostawić na sam koniec ciąży - chyba że się zakłada że się wyprasuje po 2-3 ciuszki i będzie się odpoczywało - ja już nie ustoję tyle żeby to na raz zrobić :/ nie znoszę zaczynać i nie kończyć :/

Dziewczyny, w którym tyg miałyście robione te badania na paciorkowca? ja mam dopiero mieć robione (w 34tyg), w sumie moja gin mówiła, że to nie jest konieczne, ale ona by mi zalecała zrobić - myślałam, że to mus o.O' a okazuje się, że nie ..

Cytrynka gratulacje:)

Ja dziś się wyjątkowo dobrze czuję:) pół dnia spędziłam z córcią na plaży:P i to autobusem w obie strony i zaliczyłyśmy spacer po skwerku z lodami i goframi, kto wie może to już ostatni nasz wspólny wypad we dwójkę:D

Nie mogę się już doczekać wizyty u lekarza, a to jeszcze cały tydzień! mój lekarz coś się ociąga bo nie mam wyniku na paciorkowca:/ za 5 dni odstawiam leki i kto wie?

No to się zaczęło, gratulacje dla Cytrynki:) ja jutro mam wizytę więc zobaczymy co i jak:)

Hej dziewczyny, poszłam dziś do lekarza z opuchlizną nogi(od 3 tygodni mnie męczy), a wyszłam z skierowaniem na patologię ciąży z podejrzeniem zakrzepicy.... mam cichą nadzieję że zrobią mi badania i puszczą do domu a jak nie to być może dołączę do rozpakowanych mam szybciej niż się spodziewałam....

Inne tematy z forum

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...