Catering niezgodny z zmówieniem / umową - żenua (1) Kilkukrotnie korzystałem z restauracji Malinowy Ogród i byłem zadowolony z... hub Catering niezgodny z zmówieniem / umową (1) Kilkukrotnie korzystałem z restauracji Malinowy Ogród i byłem zadowolony z... hub Pyszne jedzenie (2) Byłem z żoną i 7 letnim synem na jedzonku w tej wspaniałej restauracji.... Adam
Polecam serdecznie, szczególnie niedzielne bufety (1) Jak zwykle udana weekendowa uczta, gorąco polecam. Moja w/w opinia mówi... Adam Kombox Sympatycznie (1) Lokal napewno ma swoje wady i zalety. Bywamy czesto i w sumie mocna strona... W&K Malinowy Ogród" na Osowej- gorzkie nieporozumienie (19) Niedawno wzięłam ślub. Obiad weselny był w restauracji Malinowy Ogród, która... kamila PRZYGOTOWALI INNĄ NIŻ UMÓWIONA, SALĘ NA WESELE (DUŻO MNIEJSZĄ) (2) Z powodu chęci ‘upakowania’ jak największej ilości imprez na... KUBA Miło zaskoczona (1) Wraz z mężem byliśmy gośćm restauracji ,podczas sobotniego wieczoru na... Jadwiga Gash Obiad we dwoje (1) Witam serdecznie.Byłem dziś z żoną na obiadku.Jedzenie bardzo dobre,ukłony... bologdansk polecam (1) idealna restauracja na kolacje z kobietą, szczególnie w srodku tygodnia,... olaf Gorąco polecam :-D (1) Lokal ma swój klimat. Wystrój adekwatny do nazwy restauracji. Bardzo miła... Tweety wesele (2) Bardzo dziękujemy Właścicielowi Malinowego Ogrodu oraz jej pracownikom za... Ewa Packa Bardzo się u Państwa popsuło.... (1) Do Malinowego chodzę od dawna. Jednak ostatnio, kiedy wybrałam się z rodziną... Aleksandra POLECAM!!! (1) To była moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia! Bardzo eleganckie... J Fantastycznie (1) Zaprosiłam znajomych z południa Polski i moją rodzinę na obiad. Każdy... Elżbieta B. Profesjonalnie i sympatycznie (1) 2go listopada mielismy mala imprezke rodzinna w/w restauracji.Bylo bardzo... Bozena Restauracja na 6 !!! (1) Byłem dzisiaj ze znajomymi w Malinowym Ogrodzie na obiedzie.W restauracji... Grzegorz Bardzo pozytywnie juz kilka tygodni ! (1) Mieszkamy w Bojanie,ale namowili nas znajomi z kosciola na organizowane "... Pawel Rosinski Bojer13 - opinia (1) Wspasniale spędzone niedzielne popołudnie. Bojer13 Super i jeszcze raz super (1) Byliśmy juz kilka razy w tej restauracji ,w ostatnie niedziele i w tygodniu... Alicja