Rewelacyjna kuchnia i obsługa krytyki sie nie boi! (1) Potrawy i obsługa zawsze były bardzo wysoko oceniane przez klientów firmy, w... Alina Niemczyk Rewelacja (1) Bardzo Pozytywnie Piotr Miło zaskoczony... (1) Zgadzam sie z niektórymi poniższymi opiniami na temat Malinowego... Mikki
restauracja zasługuje na 5 gwiazdek!!! (1) Można rozwodzić się co jak itd ale w skrócie:Profesjonalizm pod każdym... maliniakmali Można wybornie się najeść na światowym poziomie (1) Pozwolę Sobie na kilka słów o powyższej reustauracji, w dniu wczorajszym z... Grzegorz Szymanek marcin tomasz kisielewicz i kasp (1) marcin tomasz kisielewicz i kasp. Bardzo mi przykro że te 3 opinie pochodzą... W.Malinowski Najlepsza restauracja w trójmieście !!! (1) Od dłuższego czasu odwiedzam ten lokal z żoną i z dzieckiem i jestem... W.Malinowski Dom Weselny, czy Malinowy Ogród? (2) Restauracja przypomina bardziej Dom Weselny, niż Malinowy Ogród. Skoro... Tomasz Kisielewicz Bufet meksykański (1) Byłem tam wczoraj z rodziną na obiedzie. Serwowali bufet meksykański.... Marcin Malinowa poczekalnia (2) Jadam w Malinowym Ogrodzie raz na miesiąc, dwa i rozumiem, że nie jestem... kasp catering na tip top... (1) Dziękuję wam za wspaniałe przyjęcie urodzinowe! Za namową rodziny... zadowolona solenizantka z gdyni polecam wszystkim (1) Przeczytałam z ciekawości opinie o malinowym ogrodzie. Z większością z nich... Ania P. Doprowadził nas GPS (2) Lokal położony w niezbyt atrakcyjnym miejscu,z dala od... HIT obsluga brak profesionalizmu (1) niestety jestem bardzo zawiedziona tym lokalem i juz tam nie pojade.jedzenie... :( NIEŹLE ALE ZA TAKIE PIENIĄDZE MOŻNA OCZEKIWAĆ WIĘCEJ (1) Odwiedziłem tą restaurację jako zaproszony gość. Sam bym tam nie dotarł bo... Piotr Mile zaskoczony ! (1) Miałem dziś przyjemnośc byc na obiedzie w tej restauracji. Super smaczne... Grzegorz z Oliwy Byliśmy w niedzielę (1) Klientów nie było zbyt wiele - jak to bywało wczesniej za czasów bufetu... Panga Zaskoczenie BIS (1) Restauracja poprostu rewelacyjna, jedzenie wystrój obsługa na najwyższym... Tomek Zaskoczenie (2) Bylem tam w niedziele znajomi mi polecili. Mial byc program dla dzieci tak... Adam Świetna restauracja (1) Z wielką przyjemnością odkryłam dziś całkiem niechcący tę piękną restaurację... mag.