Maria - opinia (1) Super sklep największy w Trójmiejskie. Wszystko w jednym miejscu. Dobrze... Maria Majka - opinia (1) Niesamowita wiedza w kwestii bezpieczeństwa przewożenia dziecka w... Majka Agnieszka - opinia (1) najgorsza obsługa na świecie. można czekać ponad godzinę na to by pracownik... Agnieszka
Anna - opinia (1) Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci w Trójmieście. Świetna, bardzo... Anna Kaskerki (1) Sprzedawcy od wózków, fotelików czy mebli bardzo przyjaźni, pomocni,... Klientka zawiedziona (1) jestem zawiedziona, miałam wrażenie, że sprzedawca próbuje za wszelką cenę... Dorota Kupno fotelika (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa. W wyborze i montażu fotelika trafiliśmy na... Karolina polecam (1) Korzystaliśmy z kilku działów tego sklepu. Jednak najwięcej czasu spędziliśmy... elss Polecam zakupy w Mama i ja (1) Polecam zakupy w sklepie Mama i ja przy ul. Grunwaldzkiej w Gdańsku! Bardzo... WF Typowy kołchoz (1) Nikt nic nie wie jak zapłacisz to z bani . tak podchodzą tam sprzedawcy do... karinka zakup wozka maclaren............................................................ (1) kupilam wozek maclaren niestety wozek okazal sie wadliwy.w czasie sprzedazy... byly klient Jak kupować u nich to z dużym wyprzedzeniem (1) Ceny mają ok, na miejscu zainteresowanie klientem spore, niestety do momentu... Łukasz Radzę uważać (1) Zrobiłam zamówienie próbne przez internet z odbiorem osobistym. Chciałam... Joanna Uwaga na chodziki typu "pchacz" i panią zamawiającą!!!!!!! (1) Sklep MAMA I JA w Gdańsku- zakup pchacza dla 10 córki. Przemiła pani z tego... Zawiedziona gorąco polecam!!! (1) Kilka dni temu zawitałam do sklepu Mama i ja przy Grunwaldzkiej. Jak tylko... Dorota WIELKI POZYTYW (1) Niedawno miałam przyjemność być w sklepie "Mama i ja" w Gdańsku, w celu... Magda Porażka (1) Zastanówcie się zanim tam coś kupicie !! Rowerek,który miał być wspaniałym... Maja Gdańsk