Czesc dziewczyny,
Ja też wybieram się do szkoły rodzenia ze względu na szeroki zakres zajęć. Wydaje mi się, że bardzo się to przyda. Rodzic chciałabym siłami natury i powiem Wam, że jakoś szczególnie się nie boję bólu, jedynie szwów potem, to już kiedyś pisałam.
Katia, będę wdzięczna za info o drzwiach przesuwnych.
Obiad staram się robić codziennie, mimo że mój mąż do wymagających i wybrednych nie należy, choć też woli mięso. Dzisiaj była zapiekanka z mięsem mielonym i warzywami. Czasem robię coś dodatkowo tylko dla siebie, np. zupę.
Pisalyscie o braku mężczyzn w domu, mój T. wyjeżdża na dwa miesiące do pracy, został oddelegowany na czas wakacji i nie wiem, jak często uda mu się przyjeżdżać i czy mnie uda się do niego pojechać :( Nie wiem, jak to będzie, bo przez ostatnią rozląkę już się wytesknilismy, ominie go usg polowkowe, ale pocieszam się, że lepiej niech jedzie w tym roku, niż w następnym. Przed jego wyjazdem chcemy pozamykać różne sprawy, biegamy cały dzień, a wieczorem padam i przepraszam moje dziecię za mało oszczedzajacy tryb życia. Czuję się bardzo dobrze i czasem się zapominam, a nie wyobrażam sobie, że coś mogloby się z mojej winy stać.
Jutro idę do laboratorium na kontrolne badania, na zajęcia fitness dla ciężarnych, zrobię zakupy i obiad, a później, mam nadzieję będę już odpoczywać aż do meczu, na który idziemy do znajomych :)
Jutro mam wypłatę, ciekawe jak w tym miesiącu mi policza. Dostalam informacje, że moje wynagrodzenie jest niższe, ponieważ nie mam prawa do kosztów uzyskania przychodów (nie świadcze pracy), przez co podstawa podatku dochodowego jest większa. Rzeczywiście tak jest?
Co do pisania na forum i blokowania konta, chciałam zapytać, co Wam daje to, że macie konto i logujecie się? Ja nie zakladalam konta i pisze na telefonie niezalogowana, jest jakaś różnica?
Dobrej nocy, na moje spanie też nie mogę narzekać, śpię 8-10 h z moim super wygodnym rogalem :)